Ove Gamst: – De blir behandlet som hår i suppa

Dyrøyværing og veteran Ove Gamst har vært tillitsvalgt i 20 år i Forsvarsbygg og Forsvaret. Men han har ikke sett maken til hvordan renholderne Tom Enoksen og Bjørn Wiggo Nerli har blitt behandla av Forsvarsbygg sentralt.

RESERVERTE SEG: Tom Enoksen (til venstre) og Bjørn Wiggo Nerli (i midten) i Forsvarsbygg reserverte seg mot å gå inn i ISS. Det har skapt store problemer for begge. Til høyre tillitsvalgt Ove Gamst.   Foto: Morten Dokka

nyheter

Gamst hevder at begge har hatt en tøff tid siden de reserverte seg mot å følge med i virksomhetsoverdragelsen inn i ISS, noe de har rett til å gjøre. Han har vært med på flere møter med lokal ledelse for at Enoksen og Nerli skulle få høvelige arbeidsoppgaver i Forsvarsbygg, men det har ikke ført fram.

Derfor mener Gamst i Norsk Tjenestemannslag (NTL) at saken er overmoden for media.