Tromsdalen - kl. 04.41: Vi har vært å dempet en noe høylydt fest. Gitt pålegg om å la volumknappen være på de lavere nivå.

Tromsø - kl. 03.53: Mann, 23, anmeldes etter å ha urinert i Storgata

Tromsø - kl. 03.44: Amper stemning utenfor Burger King, Storgata. Vi har ryddet opp og sendt flere retning hjem.

Tromsø - kl. 00.52: Påtruffet en mann, 27, gående i tunnelen i Hansjordnesbukta. Vedkommende var i besittelse av en kniv og vil bli anmeldt for det.

Finnmark

Kjøllefjord - kl. 05.08: Mann i 40 årene begått skadeverk ved ruteknusing og laget bråk på offentlig sted. Sak opprettet.

Vardø - kl. 03.45: Mann i 20 årene bedt om å forlate et utested. Fått påbud om å holde seg vekk fra stedet frem til i morgen.

Vardø - kl. 03.38: En kvinne kontakter politiet og opplyser at hun er blitt seksuelt trakassert av en mann på et utested i byen. Saken følges opp.

Alta - kl. 03.36: En mann i 20 årene tatt for å ha ført motorvogn i beruset tilstand. Sak opprettet og førekort beslaglagt.

Kirkenes - kl. 02.46: Politiet avskiltet en bil, da den ikke var fremvist til EU kontroll.

Alta: - kl. 02.43: En beruset mann var kranglete og laget støy utenfor et utested. Dørvakten ordnet opp, og bekjente av den berusede mannen tok han med seg fra stedet.

Kirkenes - kl. 01.52: Politiet bistår taxisjåfør med en kunde som hadde sovnet under turen. Kunden fortsetter sin søvn i egen seng.

Hammerfest - kl. 22.55: mannsperson i 20 årene pågrepet med mindre mengder narkotika på seg i sentrum. Sak opprettet. Vedkommende erkjente forholdet. Løslatt etter avhør.

Nordland

Mosjøen - kl. 08.08: Melding om brann hos aluminiumsprodusenten Alcoa i Mosjøen i Nordland. Ifølge politiet har flytende aluminium rent ut av en smelteovn, skriver NTB. Nødetatene er på stedet, og brannvesenet har startet innsatsen. Industrivernet på bedriften hadde allerede startet slukkingsarbeid, og melder at de har kontroll på situasjonen, opplyser Nordland politidistrikt.

Politiet ble varslet om brannen klokken 8.07, og det tok dermed svært kort tid før det var kontroll. Konsekvensene av at flytende aluminium har rent ut, er imidlertid ikke kjent.

E6 og jernbanen går like i nærheten, og det er også bebyggelse i nærområdet. Politiet har foreløpig ikke besluttet å sperre hovedveien, stanse togtrafikken eller foreta evakueringer.

– Brannvesenet bekrefter at de har kontroll på situasjonen. Det er ikke behov for evakuering eller større avsperringer. Politiet etterforsker saken, opplyser politiet, ifølge NTB.

Mo i Rana - kl. 02.31: Slagsmål på utested. Partene skilt. Forholdet anmeldes.Nordland

Veggfjellet - kl. 22.40: - E 10 Up har stanset en person som holdt 151 km /t i 90 km sone. Førerkortbeslag

Bogen - kl. 19.20:  UP stanset en person i 116 km/t i 80 km sone. Førerkortbeslag.

Norge

Oslo - kl. 01.45: En mindreårig ble banket med golfkølle av flere personer i Oslo natt til lørdag. En annen person fikk en flaske kastet i ansiktet under et arrangement. Les mer her.