Franske turister havnet i veigrøfta

Det var et fransk par som onsdag ettermiddag kjørte utfor veien og havnet på sida i veigrøfta i Ersfjord på Senja.

UHELL Det franske paret kom uskadd fra det da de havnet utfor veien og på sida i grøfta.  Foto: MMS-tipser

nyheter

Til alt hell kom de to fra det stygge uhellet uten skader.

Det forteller en sjåfør som like etterpå kom forbi. Sjåføren fikk tilkalt bergingsbil, og kjørte deretter det franske paret til Senjahopen hvor de kunne sitte inne i varmen i kiosken mens de ventet på at bilen skulle bli tatt opp.

Bilen var nesten uskadet, og de to kunne fortsette sin rundreise på Senja.

De to franskmennene, en mann og en kvinne i 30-årene, var på vei i retning Steinfjord og Skaland på fylkesvei 862 da uhellet skjedde ved Rognan i Ersfjord, litt før klokka 17.00. Ifølge franskmennen var det isete føre på stedet som var årsaken.