- Veldig artig å vinne pris

Med sin logo vant ungdomsbedriften Sjømat Senja pris under fylkesmessa i Tromsø mandag.

VANT: Med sin logo vant ungdomsbedriften Sjømat Senja pris under fylkesmessa i Tromsø mandag.  Foto: Privat

nyheter

- Det var veldig artig å vinne pris. Vi ble overraska, men synes egentlig vi har en veldig fin logo. Den blå fargen er havet og bokstaven j er fiskekrok som begge deler skal symboliserer hva vi gjør, sier Jørgen Tøllefsen daglig leder i Sjømat Senja i en pressemelding fra Ungt Entreprenørskap Troms.

Mandag og tirsdag denne uken møttes årets ungdomsbedrifter til fylkessamling i Tromsø. Ungdomsbedriftene hadde først en presentasjon av bedriften fra scenen på hotellet The Edge mandag, før de tirsdag var på stand på Jekta Storsenter for å vise fram produktene sine for publikum.