Troms

14:56

Tromsø: Flyplassen på Langnes måtte i 14-tida tømmes, og alle reisende fikk beskjed om å gå gjennom sikkerhetskontrollen på nytt. Årsaken skal ha vært at noen tok seg ureglementert forbi sikkerhetskontrollen. Driftssjef Svein-Idar Henriksen sier til iTromsø at situasjonen var udramatisk.

13:37

Nordkjosbotn: UP hatt kontroll. Det ble skrevet ut 19 forenklede forelegg for fart. Den høyest målte hastigheten var 84 kilometer i timen i 60-sone.

13:30

E6: To vogntog sliter på hvert sitt sted på Gratangsfjellet. Det ene har kjørt utfor, mens det andre sliter i bakkene. Det skal ikke være spesielt glatt på stedet. Les mer her

9:21

Borkenes: Nødetatene rykket ut etter melding om brann i en enebolig. Beboerne er ute av huset. Det skal ikke ha vært åpne flammer på stedet. – Det har vært arbeid på utsiden av huset, som førte til varmgang i materialet som igjen førte til røyk, opplyser operasjonslederen ved Troms politidistrikt.

Nord-Norge

02.13 Langfjorden, Alta: Politiet i Finnmark melder om en skuterulykke på Langfjorden ved Sandnes klokken 22.00 onsdag kveld. En mann i 50-årene er brakt til sykehus for undersøkelse

Norge

05.51 Politiet rykket ut til Årstad videregående skole i Bergen etter melding fra en vekter om svilukt natt til torsdag, melder NRK. Da nødetatene kom tilstedet, brant det på et toalett. Det flommet også vann inne på toalettet, i tillegg til at det var også vannlekkasje fra et brannskap et annet sted på skolen. Les mer her.

04.45 Vestby: Da en patrulje kontrollerte en bil, viste den seg å være stjålet fra Oslo. I tillegg var bilen påført stjålne skilter. Det opplyser politiet i Follo. "Mann i 30-årene pågrepet for avhør i sak".

03.52 Finansminister Siv Jensen må torsdag morgen møte for Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité om SSB-saken, skriver VG. Denne gangen om det de har skrevet i margen på gamle møtenotater. Les mer her.

23.45 Mandal: På E39 ved Robakkene øst for Mandal kjørte et vogntog i fjellveggen. "Fører er skadet uten at det er alvorlig", opplyser politiet i Agder.

23.25 Mannen som drepte svigerfaren på julaften er fri. Det melder Itromsø. Mannen drepte sin svigerfar Asbjørn Marelius Hansen (66) julaften 2013 ble onsdag i Nord-Troms tingrett frifunnet for kravet om fortsatt tvungent psykisk helsevern. Les mer her.

Verden

05.43 Den britiske etterforskningen av filmprodusent Harvey Weinstein for påståtte seksuelle overgrep omfatter nå ti mulige ofre. Politiet i Los Angeles og New York etterforsker også Weinstein, som nekter for beskyldninger om sex uten samtykke. Det melder NRK.

05.17 En mentalt forstyrret tenåring på New Zealand forsøkte på drepe dronning Elizabeth i 1981. Drapsforsøket ble dekket over, men er nå blitt offentlig kjent i hemmeligstemplede dokumenter som ble frigitt torsdag, skriver NTB. Les mer her.

23.51 Britisk politi har pågrepet tre menn som er mistenkt for drap etter eksplosjonen som kostet fem mennesker livet i Leicester. Eksplosjonen fant sted i et boligområde vest for Leicester sentrum søndag kveld. De tre mennene er mistenkt for drap, melder NTB.