Troms

13:18 Nordreisa: Troms politidistrikte melder om et trafikkuhell i Sørkjostunnelen. Ifølge meldinga skal det ikke være noen personskade, men tunnelen er stengt. Politi, brann og ambulanse er på vei til stedet.

12:21 Tromsø: UP har tatt en mann for kjøring uten gyldig førerkort, samt for ikke å ha skrapet vinduene, for falsk personalia og for bruk av mobiltelefon. Bilfører har erkjent alle forholdene, melder Troms politidistrikt.

02:13 Olderdalen: En lastebil sneiet bakparten på en elg. Elgen sprang fra stedet etter først å ha havnet i grøfta. Viltnemnda er varslet, og drar ut for å se etter dyret. Det skriver Troms politidistrikt på Twitter.

Norge

10:54 Uværet herjer i Finnmark. Seks veier er stengt, sju veier er kolonnekjørt og E6 er stengt. Det skriver Nettavisen.

09:29 I en artikkel om Sibir-kuldas inntog i landet, skriver TV2 at landets kaldeste sted natt til onsdag var Folldal i Hedmark. Her ble temperaturen målt til minus 42 grader. Les mer her.

06:02 Fredrikstad sentrum: En mann i 30-årene ble tirsdag kveld oppsøkt på sin bopel og utsatt for vold og trusler. Mannen ble behandlet for lettere skader på legevakta. Under sitt arbeide for å oppklare dette har politiet pågrepet og arrestert totalt sju personer. Det opplyser politiet i Østfold operasjonssentral på Twitter. I en senere melding opplyses det at politiet har gjort beslag av slagredskap, macheter og narkotika på to ulike adresser, samt at politiet har kjennskap fra tidligere for alle de involverte personene.

05:59 I et intervju med NRK hevder Vegard Ulvang at dopingtatte løpere slapp unna på 90-tallet.

Det var opplevelser fra dopingkontrollen på 90-tallet hvor det var løpere som opplagt ble tatt i juks, men som det ikke ble kommunisert rundt. Så det var en ubehagelig opplevelse, sier Ulvang til NRK. Les mer her.

02:44 Klyve, Skien: Politiet i Telemark melder at en vekter i Skien har blitt kontaktet av en blødende mann med kuttskader på Klyve i Skien. Vedkommende hadde blitt knivstukket av en person i leiligheten sin. Etter noe søk ble en person pågrepet ikke langt unna til fots. Fornærmede er til behandling på sykehus, melder politiet.

23:57 Alta: To personer, begge menn i 40-årene, ble tatt med til legevakt mistenkt for kjøring med skuter i ruspåvirket tilstand. Sak opprettes av politiet.

23:54 Ankenesveien, Narvik: Brannvesenet rykket ut til en bedrift i Narvik etter at det var kjent røykluft fra bygget. Brannvesenet fant etter hvert kilden til røyklukta, en transformator til sporlys hvor det har blitt varmgang og røykutvikling, Politiet sikret bevis og kommer til å opprette sak.

Verden

11:17 Store snømengder og glatte veier fører til kaos på veiene i Sør-Sverige og Danmark. Øresundbroen ble stengt og hundrevis av bilister har havnet i ulykker, melder NTB.

05:49 Mark Vande Hei, Joa Acaba og Aleksander Misurkin er kommet tilbake til jorden etter mer enn fem måneder om bord på den internasjonale romstasjonen. De tre landet sørvest for byen Dzjezkazgan sentralt i Kasakhstan klokken 03.31 norsk tid. Det skriver NRK.

02:33 Forskningsselskapet PT Scientist skal sammen med Vodafone og Nokia opprette 4G-nett på månen fra 2019. Elon Musks Space X skal sende delene fra jorden, melder NTB.

01:22 Elleve soldater er blitt syke etter et mystisk brev i USA. Brevet ble åpnet på militærbasen Myer-Henderson Hall i den amerikanske delstaten Virginia, opplyser brannvesenet i Arlington fylke. Tre av dem er sendt til sykehus, og hendelsen er nå under etterforskning. Det skriver NTB.