04:45. Andselv: En mann i 20-årene ble lørdag morgen stoppet av politiet på Andelsv. Mannen er mistenkt for kjøring i beruset tilstand.

Ifølge politiet er mannen fremstilt for blodprøve og sak er opprettet.

Norge:

Flere slåsskamper i Oslo

Tre personer ble skadd i ulike slagsmål i Oslo natt til lørdag. En mann i 20-årene ble kjørt til Ullevål sykehus etter å ha fått en flaske i hodet. Han er ikke livstruende skadd.

Politiet meldte også om to bevisstløse personer etter to andre slagsmål i Spikersuppa ved Stortinget og ved utestedet Stargate på Grønland.

Alvorlig skadd i ulykke

En 31 år gammel mann ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom en bil og en lastebil på E134 ved Vinje i Telemark, opplyser Haukeland universitetssjukehus.

To luftambulanser ble tilkalt for å hente ut to personer etter ulykken som fant sted i 20-tiden fredag kveld. Skadeomfanget på den andre bilisten, en 29 år gammel kvinne, er ukjent.

Verden:

FN utsatte avstemning

FNs sikkerhetsråd utsatte avstemningen om et resolusjonsforslag om en våpenhvile i Syria. De vil ta opp diskusjonen igjen lørdag.

Et tidligere utkast av forslaget ble torsdag avvist av Russland da det ble lagt fram. Målet med fredagens møte var dermed å formulere forslaget slik at Russland ikke ville legge ned veto.

Utvidet tiltale

Tiltalen mot Paul Manafort ble igjen utvidet, denne gangen med anklager om å ha betalt tidligere europeiske politikere for lobbyvirksomhet på vegne av Ukraina.

I en utvidet tiltale som ble offentliggjort fredag, heter det at Manafort skal betalt en gruppe tidligere politikere for å framstille seg som uavhengige analytikere, når de i realiteten var betalte lobbyister.

Historisk OL-medalje

Det norske alpinlaget sikret seg OL-bronse i lagkonkurransen i Pyeongchang. Dermed slo Norge USAs rekord på 37 pallplasser i et vinter-OL.

Det var Nina Haver-Løseth, Kristin Lysdahl, Leif Kristian Nestvold-Haugen og Sebastian Foss-Solevåg som kjørte den siste alpine øvelsen i vinterlekene i Pyeongchang: lagkonkurranse i parallellslalåm.