Troms:

10:59 - Tromsø: – Politiet i Troms har beslaglagt 66 kg amfetamin i ett enkeltbeslag i Tromsø sentrum i oktober 2017, skriver Troms politidistrikt i en pressemelding.

Beslaget ble gjort på bakgrunn av en etterforskning, som pågår fortsatt. Dette er det største narkotikabeslaget i Nord-Norge noensinne.

– En mann i starten av 40-årene fra Serbia er siktet i saken, og har vært varetektsfengslet siden beslagstidspunktet.

Mannen er siktet etter straffeloven § 232 annet ledd første straffalternativ jf. første ledd, jf. § 231 første ledd. Forsvarer er advokat Reidar Steinsvik. Politiet holder en pressekonferanse i Tromsø klokken 13. torsdag.

Norge:

05.30 - Oslo: Antallet store datasentre globalt vil øke kraftig de neste årene. Regjeringen har en strategi for å få flest mulig av disse gullgruvene til landet.

02.30 - Trofors: Det brøt ut brann i en tremannsbolig i Trofors i Nordland sent onsdag. Beboerne ble evakuert og en mann i slutten av 40-årene kjørt til sykehus.

Verden:

00.18 - USA: USAs president Donald Trump lover å ta grep og innføre strengere bakgrunnssjekk av personer som kjøper våpen. Nå vurderer han å bevæpne lærere.