– Vi jobber med å etablere en butikk nummer to på Finnsnes, sier Repvik til Folkebladet.

Han ønsker på nåværende tidspunkt ikke å si noe om det foreligger konkrete planer om lokasjoner eller når det blir aktuelt, annet enn at den nye Rema-butikken skal ligge på Finnsnes.

To butikker

Rema-butikken på Innernesset i Finnsnes sentrum skal bestå der den er i dag. Den nye som skal etableres blir litt mindre i størrelse enn denne.

– Den nye butikken blir ikke like stor i størrelse som Rema-butikken som er der fra før. Den nye blir en mer kompakt butikk, sier Repvik.

- Stor utvikling

I dag finnes det fire dagligvarebutikker på Finnsnes; Kiwi i Finnsnes Handelspark, Coop Extra på Domus, Eurospar på Refa Brygge og Rema 1000 på Innernesset. Repvik tror likevel det vil gå bra med ytterligere en Rema-butikk på Finnsnes.

– Vi mener det er marked for en butikk til på Finnsnes. Det skjer så mye spennende på Finnsnes. Finnsnes og omegn er en region i vekst og et område i stor utvikling, sier Repvik.

Regiondirektør i region nord i Rema 1000, Ronny Repvik, sier Finnsnes og omegn er et spennende område i stor utvikling. Derfor vil Rema 1000 nå etablere sin butikk nummer to i byen i Midt-Troms. Foto: Privat