Søkte skuterdispensasjon:

Stine fikk ikke engang en tilbakemelding på to år

I snart to år har Stine Marthinsen i Salangen ventet på svar på dispensasjonssøknaden for å kjøre skuter til hytta.

LANG TID lang tid: Stine Marthinsen søkte om å få kjøre snøskuter til hytta i Seljeskogen i mars 2016. Til tross for purringer, den siste i januar i år har hun ikke hørt noe fra Salangen kommune.  Foto: Privat

nyheter

Hun har ikke engang fått en tilbakemelding fra kommunen i denne tiden. Saksbehandlingen er et klart brudd på forvaltningsloven.

Ikke hørt noe på to år

– Jeg søkte om å kjøre med snøskuter til hytta mi i Seljeskogen. Jeg har hatt dispensasjon i flere år, men den gikk ut for to år siden. Så søkte jeg på nytt elektronisk på kommunens hjemmeside. Det var i mars 2016. Da jeg ikke hørte noe fra dem prøvde jeg på nytt i april. Jeg skulle blant annet kjøre ved til hytta. Jeg tenkte det kanskje var noe feil med datasystemet. Så jeg tok i tillegg kontakt med en ansatt i kommunen. Ho skulle snakke med landbrukssjefen og skulle ordne slik at jeg fikk søknaden i posten. Nå har det snart gått to år. I januar i år sendte jeg en ny mail til landbrukssjefen i Salangen og refererte til søknaden og ba han undersøke om det har skjedd noe i saken. Men fortsatt har jeg ikke hørt noe. På disse to årene har jeg ikke fått en eneste tilbakemelding, sier Marthinsen til Folkebladet.