Historisk åpning av ny skuterløype

Omlag hundre møtte fram til den offisielle åpninga av helt ny rekreasjonsløype for skutere over Leinavatn torsdag.

FORNØYDE: Leder Inge Elverum i Bardu Motorferdselforening til høyre takket politikerne i Bardu for at de fikk til ei rekreasjonsløype tvers over Leinavatn Også flaggbærer Kjell Hanstad var meget fornøyd på vegne av utmarksnæringene.  Foto: Ulf Antonsen

nyheter

Rundt seksti skutere og om lag hundre personer møtte fram til ei historisk åpning av ny rekreasjonsløype over Leinavatn i Bardu torsdag. Her fikk de med seg kulturelle innslag, kaffe, kaker og lapskaus rundt bålet. Etter at kommunene sjøl skulle få mulighetene til å åpne slike skuterløyper er Bardu først ute i fylket. Dermed er det tydelig at mange gleder seg til å ta den nye traseen i bruk.

Fornøyde brukere

– Veldig bra og all ære til dem som har stått på og fått dette til, sier Svein Arne Jensen fra Bardu og viser til det store oppmøte under åpninga den nye løypa. Han mener interessen er stor når omlag seksti skutere kommer inn på en hverdag for å ta del i begivenheten. For egen del vil han bruke den for å komme til de mange gode fiskeplassene her inne.