Nyhetsdøgnet 14. februar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Flere førerkortbeslag i Troms i natten som gikk. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix. 

nyheter

Troms

06.46

Tromsø/førerkortbeslag Kontroll på Stakkevollveien, fører målt til 66,89 km/t i 40-sone, samtykker til beslaget. Sak opprettet, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

04.04

Tromsø/trafikkontroll Vi har avholdt trafikkontroll i området Hamna med fokus på rus/dokument. 9 kontrollerte, ingen overtredelser

02.17

Rotsund/førerkortbeslag UdP har beslaglagt førerkort etter fartsmåling på 88 km/t i 60-sone ved Bakkeby. Sak opprettes

Nordland

06.51

Narvik: 1 mann (ca 20 år) pågrepet for knivtrusler overfor bekjent. Pågripelsen var udramatisk. Satt i arrest, etterforskes, skriver politiet på Twitter.

I Finnmark har det vært rolige forhold ut i fra det som opplyses fra politiet på Twitter.

OL 2018

03.37

Jentenes slalåm blåste bort, og ble avlyst.

05.32

31 år gamle Shaun White leverte da det gjaldt som mest og sikret seg sitt tredje OL-gull i halfpipen onsdag.

Se siste oppdatering på hva som skjer i OL på Folkebladets Live-oppdatering.

Norge

05.28

To lastebiler begynte ved 04.45-tiden å brenne kraftig utenfor et industribygg i Stanseveien på Grorod i Oslo. Ingen personer ble skadet, og like før klokken 05.30 melder 110-sentralen til VG at brannene slukket. Brannårsaken er foreløpig ukjent.

04.12

Det brenner i en enebolig på Søm, Kristiansand. Alle beboere er gjort rede for og i sikkerhet, og brannvesenet har kontroll på brannen, melder politiet i Agder på Twitter.

03.43

En fritidsbåt er meldt savnet utenfor kysten av Hordaland. Mannen som var om bord, la ut på fisketur lørdag. Les mer om dette her.

00.47

Arbeiderpartiet i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger sier nei til den tøffere linjen i asylpolitikken som ledelsen i Arbeiderpartiet legger opp til. Les mer om dette her.

Verden

04.42

Prins Henrik av Danmark er død, 83 år gammel. Det opplyser det danske kongehuset. Les mer om dette her.

02.23

President Emmanuel Macron sier at Frankrike vil angripe Syria hvis det kommer bevis på at Syria har brukt kjemiske våpen mot sivile. Mer om dette kan du lese her.

02.21

En nordmann, som har hatt en støttefunksjon i den norske OL-troppen, ble natt til tirsdag anholdt av politiet i Pyeongchang for å ha gjort skadeverk i beruset tilstand, opplyser VG. Han er nå kastet ut av den norske OL-troppen, skriver Olympiatoppen

01.20

En klatrer som ble fløyet til sykehus med skader etter å ha falt over 300 meter på Mount Hood i Oregon, USA har mistet livet, melder AP. Videre er det syv klatrere er fortsatt strandet i området.

23.14

To små barn og en kvinne er funnet omkommet av tyrkiske redningsarbeidere etter at en båt med ti migranter og flyktninger kantret i en grenseelv. Her kan du lese mer om dette.