Nyhetsdøgnet søndag 11. februar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.
nyheter

Troms

15:51 - Ulfstind/redningsoppdrag: Ambulansehelikopter og redningshelikopter er på tur mot Ulfstind etter melding om at person har mulig brudd i en fot, trenger bistand for å ta seg ned.

15:29 - Skibotn/trafikkontroll: UP har løpet av dagen avholdt fartskontroll i 60 sone i Skibotn. 12 forenklede forelegg, høyeste hastighet 83 km/t. 1 beslag, 97 km/t, sak opprettes.

13.46 - Finnsnes. Politiet hatt promillekontroll. 17 sjekket, alt ok.

12.51 - Sørreisa: Sørreisa. Politiet hatt fartskontroll på Gottersjord. Ingen overtredelser.

07.58 - Brann Håpet/Mortensnes: Brannen er slukket, beboere ivaretas av helsevesen, ikke personskade, omfattende skader på boligen, melder Troms politidistrikt på Twitter.

07.20 - Brann i enebolig: To voksne og fem barn evakuert, fraktes til legevakta for sjekk, stor røykutvikling, kontroll på stedet.

07.12 - Håpet/Mortensnes: Brann i enebolig. Nødetater på stedet. To voksne og to barn evakuert.

02.55 - Harstad: Melding om person som er falt i havet, nødetatene er på stedet, har hentet vedkommende opp. Bringes til legevakt.

05.18 - Tromsø: En person ble tatt hand om av politipatrulje, kjørt til legevakt etter å ha blitt slått med en batong av en annen person. Politiet kjenner identiteten til de involverte, forholdet vil bli etterforsket.

Finnmark

16:10 - Alta: UP har ifm. trafikkontroll fremstilt en mann i 20- og en i 30 årene for blodprøvetaking etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

01.00 - Alta: Klage på festbråk på hotel i Alta. Det roet seg ned før vi kom til stedet, melder Finnmark politidistrikt.

Nordland

21:14 - Svolvær: Et småfly havarerte like etter avgang fra Svolvær lufthavn, Helle, i 2030-tiden. Redningsaksjon er pågående. Oppdateres, melder Hovedredningssentralen i Nord-Norge. To personer befant seg ombord i flyet, og de ble funnet i sjøen og fraktet til land, hvor ambulansehelikopter ventet, skriver Hovedredningssentralen i Nord-Norge på sine nettsider.

15:32 - Bodø, Alstad: Beruset mann satte seg inn i ulåst bil. Tatt med til politistasjonen og innsatt i dr.arrest

11.08 - Vollanvegen/Mosjøen: 65 billister kontrollert i promillekontroll. Ingen reaksjoner.

03.55 - Bodø: Patrulje kom over et tilløp til slagsmål på Mørkved. Fikk avsluttet det før det kom ut av kontroll.

03.37 - Vefsn: Melding om påkjørt elg på FV251 ved Forsmo. Elgen er skadet. Ingen personskade eller større materielle skader på bil. Viltnemda varslet.

03.13 - Vefsn: Melding om feststøy på en privat adresse i Mosjøen. Patrulje på stedet og dempet festen.

03.11 - Rana: Melding om en jente som  slår kjæresten. Patrulje til stedet.

02.57 - Rana: Mann i 20 årene anmeldes for urinering på offentlig sted.

02.19 - Finneidfjord: Melding om brann i enebolig i Finneidfjord. Nødetatene på vei til stedet. Oppdateres.

Senere ble det konstatert at det kun dreide seg om god fyr i en vedovn.

02.17 - Bodø: Melding om sovende overstadig beruset person i Glasshuset. Patrulje på stedet og fikk vekket han opp. Kjørt hjem til bopel.

02.07 - Andøy: Melding om en gjest som har gått til angrep på en vakt på et utested. Patrulje på vei til stedet.

Senere skriver politiet at det var en patrulje på stedet. Gjesten var ikke særlig villig til å gi seg da politiet kom til stedet. Ble tatt kontroll på av patruljen.

02.04 - Glomfjord: Melding om feststøy på en privat adresse. Patrulje på stedet. Politiet kontroll på blant annet to overstadige berusede 14 åringer.

Litt senere meldte etaten at 14 åringene ble overlatt til foreldrene. Festen avsluttet.

01.52 - Sandnessjøen: Melding om overstadig beruset mindreårig jente på en privat fest. Patrulje på stedet. Overlatt til foreldrene.

01.43 - Bodø: Tilløp til slagsmål på et utested. Politiet på stedet. En person fikk et pålegg om å holde seg unna utestedet frem til søndagsmorgen.

01:08 - Leknes: Patrulje stanset en bil. Fører av bil er under 18 år og har  ikke førerkort.

00:45 - Svolvær: Melding om krangling mellom to parter på et utested. Patrulje på stedet for å finne ut hva som har skjedd.

Politiet meldte senere at en mann skal ha klappet til en annen mann. Ene personen ble bortvist fra stedet av vaktene på stedet.

00:43 - Mo: Melding om slagsmål på et utested i sentrum. Patrulje på stedet.

Senere meldte politiet at en mann pågrepet for mistenkt for vold mot en som lå nede.

Norge

08.50 - Oslo: Stort snøfall og problemer med sporeveksel førte til problemer for T-banen i Oslo på enkelte linjer søndag morgen.

08.29 - Bergen: En kvinne ble funnet død i en leilighet på Landås i Bergen lørdag kveld. En mann er pågrepet, og politiet betegner dødsfallet som mistenkelig.

Verden

07:47 - Indonesia: Fire mennesker ble såret da en mann væpnet med sverd gikk til angrep mot presten og menigheten i en kirke i Indonesia søndag.