Slutter som senterleder — realiserer drømmen

Tidligere rådmann i Torsken kommune og leder av Næringshagen i Målselv, Roy-Arne Johannessen, gir seg som senterleder ved Amfi Pyramiden i Tromsdalen etter syv måneder i jobben.

FØLGER DRØMMEN Roy-Arne Johannessen vil prioritere mer tid som alenepappa sammen med sine barn, og satser heller på å kombinere dette med scenekunst enn å være senterleder for Amfi Pyramiden i Tromsdalen. Johannessen var tidligere leder for Næringshagen i Målselv.  Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Nå skal han i stedet blåse liv i Nordnorsk Scenekompani igjen. Han blir eneste aksjonær. Med seg i styret får han Finnsnes-mannen Dan Lorentzen og som vara Jøran Dehlin Sivertsen fra Mefjordvær, som er bosatt i Tromsø og medlem av Lunheim Standupforening.

På sin Facebook-side skriver Roy-Arne Johannessen at årsaken til at han ikke fortsetter etter prøveperioden ved Amfi Pyramiden er først og fremst hensyn til tid med barna.

«Hauet ut av ræva»

Han skriver at kombinasjonen av en jobb som krever nesten all oppmerksomhet og barn i tenårene, ikke lar seg kombinere som alenepappa.

- Derfor er valget både lett og tungt: jeg går fra et miljø jeg har vært veldig, veldig glad i og lagt sjela mi i. Samtidig må selv jeg få «hauet ut av ræva» og våge å prioritere, skriver Johannessen.

Han opplyser at har forlenget prøvetiden med en måned for å gjøre overgangen greiere. Stig Bergheim fra Amfi Finnsnes kommer inn 1. april og tar over midlertidig til ny senterleder er på plass.

Gammel drøm

Selv skal han altså blåse liv i en gammel drøm.

– Jeg starter opp Nordnorsk scenekompani igjen. Denne gang som er aksjeselskap. Jeg fant noe aksjekapital i et skap, og er eneste investor. Kanskje like greit, siden dette helt sikker blir et «galematiasprosjekt», som min mor nok ville sagt, skriver Roy Arne Johannessen.

- Det blir mer standup og forestillinger fremover. Jeg håper å utvikle det til både management, event og produceroppgaver, skriver han.