Nyhetsdøgnet 6. februar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Troms

16.02

Lenvik: Politiet melder om trafikkulykke i Rossfjordstraumen. Tre biler er involvert. – Det er uavklart skadeomfang, men alle er ved bevissthet. FV856 er sperret inntil videre, opplyser operasjonslederen ved Troms politidistrikt. Politiet vil oppdatere så snart man har flere opplysninger.

Oppdatert kl. 16:42: Det var fire personer involvert. Alle fire ble fraktet til legevakta på Finnsnes, men det er ikke mistanke om alvorlig skade, opplyser politiet.

02.59

Tromsø sentrum: Beruset mann i 30-årene ute av stand til å ta vare på seg selv. Innsatt i arrest.

Nordland:

04.04:

Bodø: Kvinne innbragt fra utested etter å ha vært utagerende og nektet å dra fra stedet.

21.41

Trofors: Tog kjørte på rådyr. Bane Nord varslet.

20.35

Mo i Rana/Hemnes: Politiet melder at de i dag har pågrepet en ung sjåfør, etter tips fra snap-/instagram-filmer — hvor han har hastighet på rundt 250 - 270 km/t i bil. Filmingen har sjåføren selv gjort. Les mer her

Finnmark

200 isolert på grunn av steinras i tunnel

Nok en gang måtte Falkenbergtunnelen i Hasvik kommune i Finnmark stenges mandag kveld, og nok en gang rammer det 200 innbyggere i bygda Sørvær. Les mer her

Verden

Nordmann omkom i trafikkulykke på Gran Canaria

En 68 år gammel nordmann døde i en trafikkulykke i Arguineguín på Gran Canaria mandag kveld. Mannen ble påkjørt ved en rundkjøring ved kjøpesenteret Ancora sørvest for sentrum i Arguineguín i 18-tiden. Ifølge et vitne politiet holdt bilen som kjørte på nordmannen, høy fart.Ifølge lokale myndigheter var det en turist som kjørte bilen, melder NTB.