Nyhetsdøgnet 5. februar

Nyheter lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt siste døgn.

GLATT: Svært glatte veier førrer til problemer på veien mellom Sørreisa og Bardufoss. På Andselv har strøbilen problemer med å få strødd, mens vogntog og personbiler står fast.  Foto: MMS-tips

nyheter

Troms

20:30

Kvaløya: Traktor ilagt bruksforbud med farlig redskap og frakt av rundballe. Mangel av baklys og et hovedlys, manglet dokumenter og ingen kjettinger medbrakt. 2.000 kr gebyr.

Minibuss med henger og last, for stor last iforhold til tillatte hengervekt til minibuss. Bruksforbud.

20:26

Tungtransportkontroll Kvaløya-Finnvika/Håkøybotn: To utgåtte fartsskrivere, anmeldelse av foretak, tillatt kjørt til verksted. To fører ilagt advarsel for feil bruk av fartsskriver og sjåførkort. 8.000kr bombrikkegebyr, et bruksforbud krokløft/underkjørhinder. Dekkgebyr 750kr, melder Statens vegvesen.

20:23

Andselv: Overgangen til mildvær har ført til såpeglatte veier flere steder. På fylkesvei 86 mellom Sørreisa og Andselv har blant annet strøbilen fått problemer i bakken ned mot E6. Ifølge en tipser Folkebladet har vært i kontakt med skal også en trailer stå fast i samme område. Politiet har stengt veien inntil man klarer å løse opp i floken. En personbil skal også ha sklidd ut i autovernet, men ingen skal være skadd.

17:03

Aursfjord i Målselv: Bekreftet brann i enebolig. Ingen i huset og ikke fare for spredning. Politi og brannvesen er på stedet, melder operasjonslederen ved Troms politidistrikt.

12.12

Tromsø: Trafikkulykke på Kvaløya. Maxitaxi og trailer involvert. Uvisst skadeomfang. Utrykningsenhetene er på vei.

Oppdater melding klokka 12.18: Stedet er Henrikvik, Kvaløya.

12.19: Maxitaxi kjørt inn i trailer som sto parkert.

12.27: Flere personer skadd. Ikke mistanke om alvorlige skader så langt.

12.29: Veien er sperret på stedet.

12.43: Ambulanse på stedet melder om at det er snakk om lettere skader på de som er skadd. Fortsatt ukjent antall skadde.

14.15: Politiet melder at veien er åpnet igjen.

00.46

Tromsø: Politiet har avholdt promillekontroll i Giæverbukta. 30 kontrollerte, ingen overtredelser.

Finnmark

22.30

Karasjok: melding om ordensforstyrrelse på privat sted. Politiet har  vært i kontakt med involverte parter.

22.23

Alta: Melding om gjest som har sovnet av etter å ha spist mat på en av byens serveringsteder. Sovet i ca 3 timer. Vekket av patrulje og ambulanse.

Nordland

06.44

Sortland: Melding om skogbrann ved Lamark. Nødetatene er på vei.

22.40

Bodø: Laserkontroll i 50-sonen på Bertnes. 3 forenklede forelegg, høyeste fart 68 km/t.

22.11

Lofoten: E10 Grunstadelva, UP har gjennomført laserkontroll i 80 sonen. 7 forenklede forelegg, høyeste fart 97 km/t.

Innenriks

Oslo ca. 03.00

Det ble løsnet et «betydelig» antall skudd mot et utested ved Youngstorget i Oslo natt til mandag. Ingen personer ble skadd. Les mer her.

Nesodden 01.45

En mann i 20-årene er fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket i armen på Nesodden i Akershus. Politiet avslutter søket etter ukjent gjerningsperson. Les mer her.

Oslo 00.28

En drosjesjåfør ble kjørt til sykehus med moderate skader etter at bilen kolliderte med en trikk i Henrik Ibsens gate i Oslo natt til mandag. Les mer her.

Skien ca. 21.00

To båter er helt utbrent etter det brant i flere båter i Lensmannsdalen båthavn i Skien søndag kveld. Politiet etterlyser en bil som har blitt observert i området. Les mer her.