Her er en oppsummering av noe av det som har skjedd, basert på politiets logg:

09.03

Tromsø: Mobil trafikkontroll i sentrum. Èn fører ilagt forenklet forelegg for utilstrekkelig utsyn / dårlig skrapet frontrute.

08.41

Tromsø: Politiet har avholdt to samtidige promillekontroller på morgenen. Ingen reaksjoner.

06.44

Finnsnes: En beruset person som ikke var i stand til hverken å ta vare på seg selv eller å komme seg hjem ble innbrakt og innsatt i drukkenskapsarresten.

06.41

Tromsø: En person som ringte på feil dør ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Var ikke i stand til å ta vare på seg selv.

06.40

Tromsø: En person blir anmeldt etter en kroppskrenkelse i sentrum i natt. Fornærmede ble transportert til UNN.

06.26

Storslett: E6 er fortsatt stengt pga brannen. Det er omkjøringsmulighet via Storslett sentrum.

04.34

Nordreisa: Brann i et forretningsbygg i Storslett sentrum. Bygget er overtent. Spredningsfare til leilighetsbygg like ved. Evakuering av nabobygget iverksatt. Meldingen oppdateres.

Oppdatering kl. 05.20: Brannvesenet jobber med å få kontroll på brannen. E6 som går forbi bygget som brenner er foreløpig sperret. En person som har vært savnet i forbindelse med brannen er nå gjort rede for.

Oppdatering kl. 05.45: Brannmannskapene har nå kontroll på brannen. Det er ikke lengre fare for spredning til øvrig bebyggelse. Beboere i området oppfordres til å holde vinduer og dører lukket pga mye røyk i området.

03.15

Tromsø: Beruset 16 åring plukket opp i sentrum og kjørt hjem til sine foresatte.

03.12

Tromsdalen: Kvinne i 20 årene stanset av UP pga. manglende skraping av bilrutene. Tilfellet var såpass graverende at det resulterte i anmeldelse og beslag av førerkort.

01.19

Lunheim, Tromsø: Mann i 20 årene stanset pga. dårlig sikt gjennom bilrutene. Forholdet avgjort med et forelegg som føreren vedtok.

00.58

Tromsø: En person pågrepet i sentrum. Gikk til fysisk angrep på en dørvakt. Forsøkte deretter å sparke til en politimann. Personen blir satt i arrest. Blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

Nordland

02.43

Bodø sentrum: 3 menn involvert i håndgemeng utenfor 7-eleven. 1 som kjøres av patr. til legevakta for en sjekk. De 2 andre involverte er gitt pålegg om å forlate sentrum. Anmeldelse vurderes.

02.18

Mosjøen: vakter på utested ber om bistand, holder på en person som slo til en vakt. Vi er på stedet, mistenkte (mann i 30-årene) blir kjørt hjem, og anmeldes.

02.04

Bodø sentrum: beruset mann ( i 20-årene) har slått til dørvakt. Vedk. som slo var i forkant gitt et pålegg av politi om å forlate sentrum pga ufin oppførsel annet utested. Anmeldes for begge forhold.

00.38

Mosjøen: beruset mann (i 20-årene) på et hotell er beruset og ufin overfor andre. Politi tilkalt. Har nå pålagt mannen og gå inn på rommet sitt for resten av natta.

Finnmark

06.32

Magerøya: Politi/Helse til adresse etter melding om bruk av kniv mot person. På stedet kontakt med personell som stiller seg helt uforstående til påstand/situasjon

06.30

Hammerfest: Krangling privat sted. Politiet har meklet og veiledet i alternative kommunikasjons former.

06.24

Aidesjavri: To rein påkjørt og drept av lastebil. Reineiere orientert.

06.20

Hammerfest: Forfrossen hund fastbunden utenfor skjenkested. Eier sporet på utestedet. Synlig beruset. Irettesatt i forhold til hundeholdet.

06.17

Hammerfest: En mann satt i arrest etter bråk/støy/festing på et hotell i byen. Ute av stand til å ta vare på seg selv.

Innenriks

En kvinne i 40-årene døde etter at bilen hun kjørte, kom over i motsatt kjørefelt og kolliderte med en brøytebil på E39 i Gjesdal i Rogaland. Politiet fikk melding om ulykken klokken 18.35 lørdag. Les mer her.

Det brøt ut brann i en firemannsbolig på Jessheim i Akershus natt til søndag. Åtte beboere ble evakuert.Politiet på Romerike meldte om brannen på Twitter klokken 2.44 natt til søndag. Les mer her.

Politiet måtte søndag morgen ta hånd om en beruset mann på Finnsnes. Foto: Carina Hansen