– En stor påkjenning for min klient

Kontrollutvalget i Lenvik får sterk kritikk for sin håndtering av undersøkelsessak.

Brev: Advokat Mads Wallerheim hos Advokathuset Nord retter på vegne av sin klient, vedkommende som ble tilsatt som ruskonsulent i Lenvik kommune, kritikk mot kontrollutvalget i Lenvik, samt K-sekretariatet. Bildet er tatt i en annen anledning.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Det er vedkommende, som er ansatt som ruskonsulent i Lenvik kommune, som gjennom sin advokat, Mads Wallerheim, retter kritikk mot kontrollutvalget. Kritikken fremmes i et brev sendt til Lenvik kommune ved ordfører Geir-Inge Sivertsen.

«Den siste tiden har arbeidsforholdet mellom XXX og kommunen fått mye oppmerksomhet. Oppmerksomheten har blant annet kommet fra kontrollutvalget og media. Undertegnede ønsker å rette kritikk mot en rekke forhold ved saken. og særlig rollen kontrollutvalget har spilt», heter det i brevet.