– Dette har blitt et suverent tilbud

Havørn UIL i Senjahopen merker økt treningsinteresse etter at laget kunne åpne dørene for et helt nytt treningsstudio.

lyst, romslig og velutstyrt: Det nye treningsstudioet til Havørn UIL står ikke tilbake for noe. – Vi får bare positive tilbakemeldinger, sier sekrertær Hugo Reiertsen (t.v) og leder Kjell-André Johansen. Alle foto: Vidar Bjørkli 

Det er sjelden vi skryter av oss selv, men dette er blitt et suverent tilbud. Vi får bare positive tilbakemeldinger.

nyheter

Vel to måneder etter åpninga kan leder Kjell-André Johansen og sekretær Hugo Reiertsen i Havørn UIL, slå fast at det nye treningsstudioet har blitt en suksess.

– 20-30 nye brukere er kommet til etter at vi flyttet inn i nye lokaler. Vi har nå rundt 200 registrerte medlemmer, og det er bra når vi ser grunnlaget vi har. Av disse er det 120-130 som bruker treningsstudioet aktivt. Helselaget har også begynt å trene en fast dag i uka, sier Kjell-André Johansen.