Hun er ny driftssjef i nettavis

Margrethe Audsdatter Gundersen fra Mefjordvær er Salangen-Nyheter Drift AS sin nye driftssjef.

Driftssjef Margrethe Audsdatter Gundersen er ansatt som driftssjef hos Salangen-Nyheter Drift AS.  Foto: Privat

nyheter

– Jeg fikk tilbud om jobben mandag, og tirsdag var jeg ansatt, så det var en prosess som ble veldig rask på slutten, forteller Margrethe Audsdatter Gundersen til Folkebladet.

Hun overtar jobben til Herleif Kristoffersen.

Trivelig arbeidsplass

– Jeg hadde min første arbeidsdag tirsdag, og fikk da en innføring samt møtt de ansatte. Det virker som en veldig trivelig arbeidsplass — jeg ble veldig godt mottatt.

Gundersen kommer fra Tromsø, men har i de siste seks årene bodd i Berg kommune, hvor hun har jobbet som nærings- og utviklingsleder og daglig leder i eget firma.

– Så det blir en helt ny hverdag på deg?

– Det blir det. Nå kommer jeg ikke til å legge ned firmaet mitt. Gjennom dette holder jeg på med grafisk design og litt webdesign, noe som jeg kommer til å fortsette med på "hobbybasis". Jeg har en del faste kunder, noen fra mange år tilbake, som ikke trenger bekymre seg, verken for fortsatt levering av både trykksaker og andre produkter og tjenester.

Lang pendling

Gundersen forteller at nyjobben er av en slik art at hun bør være tilstedeværende i Salangen daglig. Derfor er hun nå på utkikk etter husvære i Salangen-området. For en hverdag med pendling mellom Mefjordvær og Salangen, med en total reisevei på 28 mil, blir litt i meste laget.

– Siden jeg har hus i Mefjordvær tenker jeg at det er nok med bare en liten hybelleilighet nærmere jobb, sier hun.

januar starter TV3-serien om Salangen-Nyheter. Der kan tv-seerne få et lite innblikk i hverdagen til den lille redaksjonen. Dette er noe Gundersen gleder seg til.

- Jeg er veldig spent. Vi gleder oss stort til dette, smiler Gundersen.

Hun forteller også at det den 25. januar arrangeres en førpremiere på serien i Salangen Kulturhus.