Her lager de et nytt boligfelt

– Dette er det siste området med sjøtomter i finnsnesområdet

To grunneiere har gått sammen og lager et splitter nytt boligfelt sentralt på Silsand.

Nytt boligfelt Grunneierne Geir-Tony Andreassen og Jan Hugo Rasmussen lager et nytt boligfelt Sarabakken på Silsand.   Foto: Susanne Noreng

nyheter

900 kvadratmeter per tomt, like ved sjøen, lekeplass, strandlinje og sentrumsnært. Det vil være blant kvalitetene Sarabakken boligfelt på Silsand kan skilte med når det står klart allerede til sommeren. Det er ikke noe stort selskap som står bak den store satsingen. Det er de to grunneierne Geir-Tony Andreassen og Jan Hugo Rasmussen.

– Vi tror nok at det kommer til å være et attraktivt boligfelt for barnefamilier da det er nært sentrum, skoler, barnehage og marka. Dessuten er jo dette det siste området med sjøtomt i hele Finnsnes-området, sier Andreassen og ser ut over Gisundet.