Nå vet politiet årsaken til dødsulykka

Fikk skrens og skled sidelengs inn i det møtende vogntoget.

Dødsulykke Møteulykka fant sted på E6 mellom Andselv og Andslimoen 4. januar.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Det var 4. januar på E6, mellom Andselv og Andslimoen i Målselv, at den tragiske møteulykka mellom en personbil og et vogntog fant sted. Nå opplyser politiet til Nye Troms at de har konkludert med at årsaken til ulykka var at personbilen fikk en skrens og skled sidelengs inn i det møtende vogntoget.

– Personbilen har startet et forbikjøring, men har avbrutt den, og har i forbindelse med avbrytingen fått en sleng og deretter gått sidelengs inn i den møtende traileren, sier lensmann Geir Lofhus i Balsfjord til Nye Troms.

Det er på bakgrunn av vitneobservasjoner og undersøkelser på stedet at saken nå regnes som ferdig etterforsket.

Det var Håkon Stenseth Mikalsen, født 1997, fra Målselv som omkom i ulykka.