Nyhetsdøgnet lørdag 13. januar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, nasjonalt og globalt. Artikkelen oppdateres gjennom døgnet.

SLAGSMÅL: En mann i slutten av tenårene var involvert i slagsmål på Andselv. Ingen personskade  Foto: Trond Sandnes

nyheter

01.50: Overstadig bersuet mann i slutten av tenårene måtte hentes av ambulanse ved et utested. Ifølge politiet fikk de ikke kontakt med mannen.

01.46: En mann i slutten av tenårene var involvert i slagsmål på Andselv. Ingen personskade. Ifølge politiet oppga mannen falsk personalia og blir anmeldt for dette.

00.58: Politiet har avholdt trafikkontroll på Finnses. I alt ble 51 bilførere kontrollert og det ble utstedt tre gebyr for manglende førerkort.

Norge:

15.34: Seks dykkere fra brannvesenet søker etter Janne Jemtland i Glomma ved Braskereidfoss. Ifølge NRK har den siktede ektemannen forklart hvor liket befinner seg.

– Vi gjør nå søk i Glomma, nærmere bestemt i området ved Braskereidfoss i Våler. Vi håper med disse søkene å kunne lokalisere Janne Jemtland. Søkene gjøres på bakgrunn av opplysninger og spor som har kommet inn til politiet i løpet av de siste dagenes hendelser, sier politiadvokat André Lillehovde Van der Eynden lørdag ettermiddag.

11.43: Søket etter Janne Jemtland fortsetter lørdag, dagen etter at politiet siktet ektemannen for å ha drept 36-åringen.

Tobarnsmoren er fortsatt ikke funnet, 15 dager etter at hun kom hjem fra en fest på forsamlingshuset Veldrom i Brumunddal.

– Foreløpig sier jeg som i går, at søket fortsetter i dag. Jeg kan ikke gå nærmere inn på hvor vi skal gjennomføre søk. Det sitter vi og planlegger fortløpende, sier lensmann Terje Krogstad i Ringsaker til NTB lørdag formiddag.

06.14:Studentleder trekker seg etter «nachspiel-hendelse»Lederen for Det Norske Studentersamfund (DNS), Trygve Bernhardt Moen Haaland, går av etter en «nachspiel-hendelse» natt til tirsdag.Hva som skjedde på nachspielet fremkommer ikke, men i en pressemelding sier han at han handlet på.

Verden:

To personer ble funnet skutt i Helsingborg i Sverige fredag kveld. Én er omkommet, den andre alvorlig skadd. Ingen er så langt pågrepet. Åstedet er sperret av og politiets kriminalteknikere etterforsker saken.