Nå er det Finnmark som overtar

Nå er Troms Fylkeskommune er ferdig med sin periode som leder av Nordnorsk råd. Dermed skal Finnmark Fylkeskommune ta over roret.

råd: Nordnorsk råd ved fylkesrådsleder Cecilie Myrseth (Troms), fylkesvaraordfører Ragnhild Vassvik (Finnmark) og fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Nordland). Foto: Thor-Wiggo Skille, Nordland Fylkeskommune.  Foto: Thor-Wiggo Skille, Nordland Fylkeskommune.

nyheter

Dette opplyser Troms Fylkeskommune på sine nettsider, etter at Nordnorsk råd hadde møte onsdag 10. januar i Tromsø.

– Ledelsen av rådet går på omgang mellom de tre nordligste fylkeskommunene, med varighet på to år. Fylkesrådslederen i Nordland hadde lederansvaret i første periode, mens fylkesrådslederen i Troms overtok høsten 2015 fram til januar 2018. Nå har Finnmark fylkeskommune, med fylkesordfører Ragnhild Vassvik i spissen, overtatt ledelsen, skriver de på nettsiden.