Medlemmene fikk hjertevarm underholdning på LHL-møte

LHL Finnsnes var så heldige at de fikk Lenvik kulturskole på besøk på sitt siste møt

UNDERHOLDERNE: Disse hyggelige ungdommene fra kulturskolen underholdt på LHL’s siste møte. Første rekke Kåre Marcus Bjørnstad, Rita Kozak og Malin Bjørnstad. Bakerst Gaute Pedersen, Håkon Lindgård Olsen og Maria Kildahl Kristoffersen.  Foto: Birger Caspersen

nyheter

Månedens møte i LHL Finnsnes og omegn starta som vanlig med at leder Svein Vestvik ønsket velkommen og da med en spesiell hilsen til Lenvik kulturskole og Cato Simonsen. Etter at man hadde gjennomgått en del møtesaker, slapp kulturskolen til og leder Cato Simonsen introduserte sine elever.

Først fikk man gleden av å høre Jacob Elah Stellmaher (11) spille Solfeggio på piano, fulgt av Rita Kozak (16), som spilte New Moon. Begge høstet velfortjent applaus.

Tvillingene Malin og Kåre Marcus Bjørnstad (9) var de neste og de imponerte stort.

Begge spilte gitar og Malin sang. Først ei vise som het Gær’n og så ei som het Nord-Norge. Den hadde de skrevet om fra ei vise som het Vestlandet. Sin unge alder til tross, sang og spilte de med verdens største sikkerhet og ro. Imponerende.

Maria Kildahl Kristoffersen (14) var den neste og hun spilte piano og sang Himmel på jord. I mangel av mikrofonstativ, måtte Cato Simonsens lange arm tre inn. Men det gikk bra. Så kom Gaute Pedersen (11) på euphonium, et instrument i messingblåsefamilien, som ser ut som en liten tuba. Han spilte Gabriels obo og den unge mannen hadde ingen problemer med det. Meget bra.

Det var også siste nummer, Håkon Lindgård Olsen (16) på piano. Han spilte og sang ”Goodbye Moon man”. Han får vi høre mer til.

Medlemmene berømmet dem med varm og langvarig applaus. Leder Vestvik takket så mye og kunne fortelle at man på et hastig styremøte hadde bevilget et spillehonorar til kulturkolen, som takk for kjempeflott innsats.