Hun skal lede næringslivs-konferanse

Ingrid Evertsen skal være konferansier under «Sigridkongressen» i Sandnessjøen.

Ingrid Evertsen skal lede konferansen.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

– «I 2015 satte hun sitt eget show opp på for publikum i Tromsø «Jammen, ærlig talt! », og ble omtalt av kultursjefen som et av de største talentene Nord-Norge har fostret. Kraftfull, morsom og med talent til å formidle med god timing. Komiteen synes det er ekstra hyggelig å kunne presentere en meget talefør og dyktig kvinnelig konferansier som kommer fra Nord-Norge til årets kongress, heter det i ei pressemelding fra arrangørene av årets Sigridkongress, som arrangeres fredag 2. februar.

Sigridkongressen, som harvært arrangert i Sandnessjøen siden 2007, har som mål å være en arena for fellesskap, engasjement og utvikling, og fremme nettverksbygging og næringsutvikling.

Kongressen er oppkalt etter Sigrid, datter og enearving av Sigurd Herse, en av svært få kvinneskikkelser nevnt i Egil Skallagrimssons saga. Hun var en sterk og driftig gardskjerring, ogsies å representere overlevelse, stolthet, styrke og en levende kystkvinnekultur.