Nyhetsdøgnet onsdag 10. januar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, nasjonalt og globalt. Artikkelen oppdateres gjennom døgnet.
nyheter

18.06:

Malangen, brann i kjøkkenventilator. Politiet melder at brannen er slukket og at det ikke var personer i huset. Røyken blir luftet ut og politiet opplyser til slutt at brannårsaken foreløpig er ukjent.

13.14:

Boltås, trafikkulykke ved E10 ved, bil skrenset inn i autovern. Tilsynelatende ikke personskade. Politi på veg til stedet, melder Troms politidistrikt.

11.33:

Harstad, innbrudd tyveri fra HIL brakka Harstad stadion, trolig skjedd løpet av formiddagen.

11.04:

Tjeldsund, melding om båt som har gått i fjæra rett nord for Rødskjær. Politiet er på stedet, ingen skade eller fare for skade på personell. Eier av båt meldt at han har bestilt berging selv, skriver Troms politidistrikt på Twitter.

05.04:

Bodø, Mørkved - NSB meldte om påkjørt elg ved Mørkved. Bane nord tar seg av elgen, melder Nordalnd politidistrikt på Twitter.

03.13:

E6 Kjerringvatnet; VT sperrer E-6, Bergingsbil sendt til stedet, melder politiet i Nordland.

02.54:

Bodø: Melding om feststøy fra en adresse i Rønvika. Politiet har vært på stedet og gitt pålegg om å være stille.

Norge:

07.04: Spekter-direktør Anne-Kari Bratten mener det er uforståelig at kvinner uten barn eller med voksne barn, jobber mer deltid enn småbarnsmødre, melder NTB.

06:59: SV fikk i fjor over 2.000 nye medlemmer, og partiet nå passert 11.000 medlemmer, som er det høyeste nivået siden begynnelsen av 90-tallet.

Verden:

07:07: Et jordskjelv med styrke 7,6 er registrert like utenfor kysten av Honduras, ifølge det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Det var tidligere sendt ut tsunamivarsel, men dette er nå avblåst.

02.24: En familie på fire er funnet døde i et bolighus i Bjärred utenfor Malmö, opplyser svensk politi. To av de døde er barn.