De stepper inn for å bidra til å lose Senja kommune i havn

Margrethe Hagerupsen og Alf Rørbakk går inn i prosjektgruppa for etableringa av Senja kommune.

Inn i prosjektgruppa: Nylig avgått rådmann i Lenvik kommune, Margrethe Hagerupsen og rådmann i Tranøy kommune, Alf Rørbakk, frikjøpes for å kunne ta del i prosjektgruppa som jobber med sammenslåinga av Senja kommune.  Foto: Fredrik Kampevoll/Amund Hansen

Det er flotte folk.

Hogne Eidissen
nyheter

Som kjent trakk Ørjan Higraff seg fra prosjektmedarbeiderjobben rett før jul i fjor, selv om han først hadde takket ja og signert under på arbeidsavtalen. Det satte prosjektet i en vanskelig situasjon, og prosjektleder Hogne Eidissen fikk ei skikkelig nøtt å bryne seg på. Nå er imidlertid ei midlertidig løsning i havn, der nylig avgått rådmann i Lenvik kommune, Margrethe Hagerupsen, og Tranøy-rådmann Alf Rørbakk trer inn i prosjektgruppa.


Irritert da prosjektmedarbeider trakk seg

Ørjan Higraff dropper Senja kommune til fordel for prosjektlederjobb i en annen sammenslåingsprosess.

Det opplyser Eidissen.

– Et enstemmig ansettelsesutvalg gikk inn for og var meget fornøyde med denne løsninga, sier han til Folkebladet.