Ser du det samme som Lena så?

Først ei stund etter at hun hadde tatt bildet av månen som skinte mellom skyene fikk Lena Jinnegren øye på det som ser ut som et ansikt.

MERKELIG MOTIV: Dette er et utsnitt av bildet som Lena tok 29. desember, og det er også gjort litt lysere i forhold til originalen.Foto: Lena Jinnegren  Foto: Lena Jinnegren

mange kommentarer: Mange kommentarer til Lena etter at bildet ble lagt på Facebook. 

nyheter

Bildet har Lena lagt ut på sin Facebook-side, og det tok ikke lang tid før kommentarene til bildet begynte å ramle inn.

Bildet tok hun på kvelden 29. desember i Møne i Sverige, ifølge henne ei lita bygd ti mil unna Gøteborg. Hun feirer både jula og nyttårshelga i heimbygda før hun kommer tilbake til Målselv.

Lena Jinnegren vil for mange være kjent som en artist og landsdelsmusiker i Kultur i Troms, og er også med i lansdelsmusikergruppa Fotefar.

– Jeg blir ikke lett skremt

– Jeg syntes det var slik fin måne, og tok fram mobilen og tok et bilde.

Hun forteller at hun la med en gang merke til at bildet av månen var litt spesielt.

- Når man ser nærmere på det ser det for meg som et ansikt, der månen er det ene øyet. Mange ville kanskje blitt skremt av noe slikt, men ikke jeg. For meg synes det å være helt tilfeldig at skyene og månen har dannet et slikt motiv.

Lena forteller at for den som blir lett skremt av slik kunne det fort blitt tøft, fordi hun tok bildet like i nærheten av en kirkegård.

At dette skal være en slags varsel til henne fra noe eller noen vil ikke høre på.

- Nei, dette er en ren tilfeldighet, selv om motivet kan se litt skummelt ut. Men for mitt vedkommende vil jeg bare si at det er mange ting i denne verden som skremmer meg mye mer enn akkurat dette motivet.

Vil heller kikke i bakken

- Så du vil ikke rette mobilkameraet opp mot skyene i håp om å få flere «tegn»?

- Nei, det kan jeg bare si deg at deg gjør jeg ikke. Tvertimot er jeg mye mer opptatt av å kikke nedover når jeg er ute og går tur, med mobilen og nesen i sky kan det fort ende på trynet.

Men kommentarene har kommet jevnt og trutt på Lenas Facebook-side etter at hun la ut bildet. «Grøss og gru», «Kult», «Creepy» og «Bad Moon rising» er noen av kommetarene som har kommet etter at bildet ble lagt ut.

– Jeg valgte å legge det ut fordi jeg egentlig syntes det var morsomt og tilfeldig at dette motivet dukket opp, verre er det ikke, sier Lena.