Dette skjedde mens du sov

Ordensforstyrrelse i Tromsø, grovt ran ved Svinesund, brann i Holmestrand og en 17-åring som er skadet etter å ha kjørt i et autovern i en stjålet bil i Kristiansand.

RAN Burger King på svensk side ved Svinesund i Østfold ble ranet onsdag. Her Svinesundsbrua. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix 

nyheter

Det er i korte trekk et sammendrag av onsdagkvelden og natt til torsdags hendelser.

Politiet i Tromsø fikk ved 21-tida onsdag kveld melding om ordensforstyrrelse i en leilighet i sentrum. Meldingen gikk ut på slagsmål, hyl og skrik. Politiet konstaterte at det hadde vært et slagsmål på stedet.

Politiet meldte onsdag kveld at det foreløpig er litt uklart hva som har skjedd, men en mann i 50-årene ble brakt til legevakta for kontroll av noen kuttskader.

Ønsket gjest fjernet

I Mo i Rana ble politiet kontaktet klokka 01.50 av et utested som ønsket en gjest fjernet. Politiet dro til stedet.

Onsdag kveld klokka 20.43 var politiet i Kirkenes på en privat adresse og fjernet en beruset mannsperson i 40-årene. Vedkommende ble ordnet overnatting et annet sted. - Ingen videre forføyninger, melder politiet.

Brann i bilforretning

En bilforretning i Holmestrand i Vestfold fikk store materielle skader etter at det brøt ut brann i et næringsbygg. Ingen ble skadd i brannen, melder NTB.

Les mer om saken her.

Ran ved Svinesund

Ved Svinesund ranet onsdag kveld flere bevæpnede og maskerte menn to forretninger rett ved svenskegrensen mot Østfold.

– Ingen ble skadd, men de ansatte var svært oppskaket, sier politiets pressetalsmann Peter Adlersson til Göteborgs-Posten, ifølge NTB.

Både hamburgerrestauranten Burger King på svensk side av Svinesund og matbutikken Stene Kött & Livs under 1,5 mil inn i landet ble ranet av det politiet tror kan være de samme gjerningsmennene, skriver NTB.

17-åring skadet

NTB melder videre at en 17 år gammel gutt er kjørt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kjørt inn i et autovern i Kristiansand. Bilen han kjørte var stjålet i Rogaland.

Ulykken skjedde på E39 ved Vesterveien i Kristiansand.

Ifølge politiet var bilen stjålet og han blir anmeldt for biltyveri, innbrudd i en bedrift og for å ha kjørt uten gyldig førerkort.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 2.39 natt til torsdag, melder NTB.