– Skjønner ikke hvordan han klarte det

Der ingen skulle tru...

OOOPS Her, ved Flovikbakken i Trollvik, stod semitraileren onsdag formiddag.  Foto: Ronny M. Olsen

nyheter

...at nokon kunne finne på å snu ein semitrailer.

– Jeg kan ikke skjønne hvordan han har klart det der, sier Ronny M. Olsen om synet som møtte han ved Flovikbakken i Trollvik onsdag formiddag.

Der, utenfor bygget til Gundersen Elektro AS, stod nemlig en semitrailer noe uhøvelig plassert, med bakhjulene på hengeren helt på grøftekanten, og drivhjulene på trekkvogna litt utfor grøfta. Tilsynelatende hadde en snuoperasjon blitt til en litt ugunstig affære for sjåføren.

– Det var ikke kjetting på semtraileren, og sjåføren stod med en spade da jeg kjørte forbi. I mine øyne ser jeg ikke for meg at han kommer seg løs uten hjelp, sier Olsen.