Kavalkade 2017

Dette var mest lest på Folkebladet i april

Gjennom de neste dagene skal vi presentere de mest leste sakene i 2017. Disse var mest lest på Folkebladet i april.

SKADER Kunnskapsparken ble påført store skader i et sprengningsuhell i forbindelse med arbeidet på nabotomta i april.  Foto: Christian A. Unosen

nyheter

Alt fra smell til solid gevinst toppet lista over de mest leste sakene i april i 2017.

Mest lest i januar

Mest lest i februar

Mest lest i mars

1. Her skal det åpnes restaurant

Den mest leste artikkelen på Folkebladet i april var denne nyheten: Asian Cuisine blir det nye tilskuddet til Finnsnes sitt restauranttilbud.

Asian Cuisine AS, et nyregistrert selskap med restaurantdrift som formål, ble registrert i Brønnøysundreistrene for kort tid siden. Jiliang Huang, som er opplyst å være selskapets daglige leder, bekreftet restaurantetableringa overfor Folkebladet 14. april.

– Men vi åpner nok ikke før omlag to måneder, sa Huang den gang. Restauranten åpnet i høst. 277 delinger og over 4.500 lesere var innom saka.

Klikk her for å lese hele artikkelen

2. Sprengningsuhell førte til sprekker i bærekonstruksjonen

Dramatisk nyhet på Folkebladet nettutgave 6. april: Deler av Kunnskapsparken på Finnsnes har stengt dørene etter et sprengningsuhell på Lundhaugen. – Vi har ikke den fulle oversikten. Det sa prosjektleder for Byparken Finnsnes, Yngve Lyngh til Folkebladet rett etter uhellet.

Klikk her for å lese hele artikkelen

3. Gibostad-mann vant over 7 millioner

En mann fra Gibostad vant 7,3 millioner kroner i Lotto på lørdag, kunne Folkebladet fortelle den 22. april. Ifølge Norsk Tippings nettside leverte han sine tre faste Lotto-kuponger hos Joker på Gibostad lørdag ettermiddag før trekninga.

Klikk her for å lese hele artikkelen

4. Politiet gikk til aksjon på Sjøvegan

Politiet gikk til aksjon mot en adresse på Sjøvegan etter det som skal ha vært en kniv-episode mandag ettermiddag, var den noe dramatiske meldingen som gikk ut på ettermiddagen 10. april.

I alt fire politibiler ble registrert i området. Like før klokka 17 samme dag opplyste politiet at de ved 11:30-tiden ble oppsøkt av en mann i 50-årene som hadde blitt knivstukket. Mannen hadde skader og ble fraktet til sykehus i Tromsø for undersøkelser.

Klikk her for å lese hele artikkelen

5. Rykket ut etter innbruddsalarm — kom til noe helt annet

Deler av et tak tilhørende et kontor/lagerbygg på Setermoen kollapset natt til 4. april. Det var en patrulje som rykket ut på en innbruddsalarm fra bygget som oppdaget kollapsen. Ingen personskade oppsto.

Klikk her for å lese hele artikkelen