Slutter etter 32 år i eventyrlig reporterjobb

Han har vært fotballreporter i rundt 150 kamper i de to øverste nivåene i engelsk fotball.. Han har fulgt den norske kongefamilien verden rundt i flere år, og har brukt ti dager på vei mot Base Camp i Mount Everest.

TORE PÅ OLD TRAFFORD: Her ser vi Tore Johansen som reporter for VG. Bildet er fra 2004, og altså på hjemmearenaen til Manchester United.  Foto: Privat

nyheter

Hvis Tore Johansen fra Torsken på ytre Senja skulle fortelle om det han har opplevd gjennom 32 år i VG måtte det rett og slett skrives en bok. Det er da også noe av de Tore vurderer når han nå pensjonerer seg som 62-åring og har flyttet til Tromsø med sin kone Anne.

Startet i Bladet Vesterålen

Tore startet sin aviskarriere i Bladet Vesterålen i 1978. Der var han journalist i tre år før han da ble forfremmet til redaksjonssekretær og drev redaksjonen der i fire år. Men da var det slutt i nord, og Oslo og VG var neste.