Skal du urinere? Ikke gjør det her!

I løpet av tre måneder er fire personer straffet med saftige bøter for å ha urinert utenfor utestedet Karma i Øverbygd.

VOKT DEG Hvis du urinerer utenfor utestedet Karma i Øverbygd, risikerer du at lovens lange arm ser deg. Og da kan det svi på pungen.  Foto: Folkebladet

nyheter

Det lønner seg ikke å være utenfor Karma og plutselig få et påtrengende behov for å late vannet. Hvis man da lar det stå til uten å oppsøke dertil egnet avtrede, så kan lovens lange arm se deg. Og det straffer seg. Det har fire personer smertelig fått erfare — på pungen — de siste tre månedene.

  • Natt til lørdag 16. september cirka klokka 01.30 urinerte en 20-åring fra Vøyenenga i umiddelbar nærhet til inngangen på Karma. Han er ilagt en bot til statskassen på 3.000 kroner. Alternativt fengsel i seks dager, hvis boten ikke betales/inndrives.
  • 3.000 kroner i bot har også en 21-årig mann fra Sandnessjøen fått for å ha urinert utenfor utestedet. Det skjedde fredag 10. november cirka klokka 22.30.
  • En 21-åring fra Moi som natt til lørdag 11. november cirka klokka 00.50 lot vannet gå på parkeringsplassen ved Karma, er også straffet med bot på 3.000 kroner.
  • På samme parkeringsplass samme natt lot også en 21-åring fra Kurland strålene falle. Bot: 3.000 kroner.

Felles for alle er at de har forbrutt seg mot Målselv kommunes politivedtekt om forbud mot å urinere på, utover eller i umiddelbar nærhet av offentlig sted.