Dette skjedde mens du sov

Mye fyll, slåssing og festbråk

Nok en rolig natt i Midt-Troms. Det er i de store byene det skjer i denne søte førjulstid, viser politiets logg.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Her er et utdrag fra politiloggene i de tre nordligste fylkene:

Troms

Tromsø kl 22.35: Politiet melder at de har stanset en ungdomsfest i et leid lokale i sentrum. Mange overstadig berusede mindreårige i 16 års alderen. Vi jobber med å få tømt lokalet.

Storelva, Tromsø kl. 00.44: Ungdomsarrangement ute av kontroll. Mange berusede ungdommer. Festen er avsluttet. Politiet er på stedet og påser at stedet tømmes.

Tromsø sentrum kl. 02.09: Melding om tyveri av personbil parkert ved et utested hvor den gikk tomgang. Bilen ble kort tid etter observert vinglende mot Hamna hvor politiet pågrep en 25-årig kvinne, mistenkt for biltyveri og kjøring i påvirket tilstand.

Tromsø sentrum kl. 03.24: Mann 36 år pågrepet, mistenkt for å ha slått flere personer i sentrum.

Sør-Tromsøya kl. 04.12: Privatfest avsluttet etter klager, 19 årig mann innbragt, anmeldes for å ha forulempet politiet med skjellsord.

Tromsø sentrum kl. 04.14: 21-årig mann innbragt for slåssing og besittelse av narkotika. Sak opprettes.

Nordland

Bodø kl 23.27: Melding om utagerende fest på Mørkvedmarka skole. Politiet er på stedet nå og har kontroll. Ingen skal være skadet. Patr. gjør undersøkelser på stedet.

Bodø kl. 23.58: Melding om slåssing på fest ved Soløyvannet. Politiet på stedet og har kontroll. Ingen skadet. Uvedkommende har forsøkt å ta seg inn på adressen, de er nå borte. Politiet forlater stedet, mulig anmeldelse i ettertid for kroppskrenkelse. Ingen skal være alvorlig skadet.

Bodø kl. 00.16: Melding om slagsmål på privatfest i sentrum. Politiet er på vei. Klokka 00,43 melder politiet at de har kontroll på stedet. En person har vært utagerende på stedet, han blir innbragt og innsatt i arrest. Ingen personer skadet på stedet.

E6 Innhavet kl. 00.46: Vogntog har sakset og sperrer veien mellom Drag og Innhavet. Bergingsbil er på vei for å fjerne vogntoget.

Drag kl. 02.02: Melding om brann i bil. Nødetatene er på vei. Person i bilen skal ha kommet seg ut.

Leknes kl. 02.16: Melding om amper person utenfor utested. En person skal ha falt i bakken. Ambulanse og politi på vei. Vedkommende som falt i bakken er ikke skadet. Sjekket av ambulanse. Sendt hjem i taxi. Politiet på stedet nå og forebygger andre hendelser.

Narvik kl. 02.17: Vakter på utested har lagt vanskelig gjest i bakken og påsatt han håndjern. Politi på stedet. En person bortvist fra stedet resten av natta. Ingen anmeldelse.

Bodø kl. 03.40: Mann bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelse på utested. Anmeldes i ettertid av utestedet.

Bodø kl. 03.48: Mann bortvist fra utested på Mørkved.  Vært i klammeri med tre personer på stedet. Ingen anmeldelse fra partene.

Bodø kl. 03.55: Mann hoppet i havet ved sentrum. Nødetatene på vei. Klokka 03.56 melder politiet at mannen er oppe fra havet. Politiet har kontroll på han. Ny melding klokka 04.11: Mannen overtatt helse.

Mo i Rana kl. 05.06: Full mann hentet fra hotell i sentrum. Var vanskelig og oppfarende mot patruljen, endte opp i arresten.

Finnmark

Kjøllefjord kl. 00.26: mannlig beruset gjest utagerende på hotellet. Politiet på stedet og roet gjesten. Gjesten pålagt i dra hjem. Etterkom dette.

Kirkenes kl. 01.51: En person i 20-årene innbragt fra sentrum grunnet bråk. Satt i arrest. Sak opprettes.

Kirkenes kl. 01.58: To personer bortvist fra sentrum grunnet at de lagde bråk. Begge personene etterkom pålegget.

Alta kl. 02.27: Politiet har vært på en privat adresse og stanset en fest. Festen avsluttet av politiet.

Kirkenes kl. 02.32: Jente i slutten av tenårene utsatt for legemskrenkelse. Dratt i håret og tatt kvelertak på. Kjent gjerningsmann i 20-årene. Politiet oppretter sak.

Karasjok kl. 02.35: En mannsperson i 20-årene slo en annen person i ansiktet. Hendelsen fant sted i sentrum. Politiet oppretter sak.

Vadsø kl. 03.23: Politiet til stedet for å stanse to privatfester. Begge stedene har eierne fått pålegg om å avslutte festen.

Karasjok kl. 03.29: To mindreårige berusede jenter, 17 år, kjørt hjem til foresatte av politiet.

Kirkenes kl. 04.06: En beruset mannsperson plukket opp i sentrum. Blødde fra et sår på låret. Kjørt til legevakta for behandling. Uviss hvordan såret er påført. Det kan dreie seg om et fall.

Hammerfest kl. 04.09: Flere personer har kranglet i gatekjøkken-kø. Ei dame dratt i håret og andre slått til. Politiet til stedet for å undersøke saken. Klokka 04.21 melder politiet at flere avhør tatt på stedet. Usikkert om sak opprettes.

Hammerfest kl. 04.11: Ei i beruset dame i 20-årene kjørt hjem til bopel.

Hammerfest kl. 04.55: Melding om en person har slått til andre i sentrum. Politiet til stedet. Mistenkte stakk fra stedet før politiets ankomst. Ingen skadd i hendelsen. Politiet oppretter sak.

Hammerfest kl. 06.24: Politiet til privat adresse for å stanse en pågående fest. Gitt pålegg om at festen var over.