Fikk Arbeidsmiljøprisen 2017

Prisen ble under onsdagens kommunestyremøte delt ut til Lovise Stavem.

Lovise Stavem (til høyre) har fått prisen for 2017.  Foto: Gry berglund

nyheter

Bardu kommune har delt ut Arbeidsmiljøprisen 2017 til Lovise Stavem. 

På kommunens Facebook-side har de lagt ut følgende begrunnelse:

«Lovise er alltid hjelpsom og løsningsorientert. Døra til hennes kontor er aldri lukket. Man møtes alltid med et smil når man kommer til Lovise. Hun har en tydelig tilstedeværelse, utstrakt hjelpsomhet og positiv utstråling. Hun er vennlig og snill med de hun har rundt seg, og alle de som oppsøker eller jobber med henne i arbeidshverdagen.

Selv om Lovise har mange arbeidsoppgaver og et stort ansvar for at prosessene i kommunen går rundt, fremstår hun alltid som rolig og imøtekommende. Hun er en profesjonell og løsningsorientert kollega som alltid holder seg oppdatert.»

Kommunen opplyser videre at prisen består av en sjekk på 2.500 kroner i tillegg til diplom underskrevet av ordfører og leder for AMU.

– Vi gratulerer Lovise, det er så fortjent, avslutter kommunen innlegget med.