Dette skjedde mens du sov i natt

Slåsskamp og mistanke om promillekjøring.

Politiet i Nord-Norge har hatt mye å gjøre natt til søndag. 

nyheter

Troms politidistrikt har meldt om følgende hendelser natt til søndag.

05:27 - Tromsø: Kvinne på 45 år ringte til politiet og ba om bistand da hun ikke fant nøklene sine, klarte ikke å komme seg inn i huset sitt. Da patruljen ankom fikk hun hjelp til å sjekke veska si. Nøklene funnet og fornøyd eier kunne låse seg inn og ta kvelden.

05:20 - Storslett: Trafikkuhell, en bil kjørt av vegen ca kl 0315. Fører som satt i bilen da politiet ankom mistenkt for  kjøring i alkohol påvirket tilstand.

05:17 - Harstad: En person innbrakt til politistasjonen innsatt i drukkenskaps arrest. Vedkommende ble pågrepet på et utested der han hadde vært i handgemeng med en av dørvaktene på stedet.

05:13 - Tromsø: Ved 0230 tida, melding fra brannvakta som hadde vært på en rekke manuelt utløste falske brannalarmer ved et hotell i sentrum. Hotellet gjennomsøkt. 2 personer mistenkt for å stå bak forholdet.

05:08 - Sørreisa: Ca ved 0200 tiden fikk politiet melding om full slåsskamp i sentrum. De involverte tatt hand om og avhørt av politiet.

Lastebil i brann

Politiet i Finnmark har meldt om disse tingene:

06:19 - Alta: Mann i 20-årene innbringes da han har opptrådt truende på en fest, samt nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra stedet.

06:05 - Hammerfest: Melding om en beruset dame som har ligget i snøen i området Baksalen. Vedkommende er tatt hånd om av forbipasserende. Jente i slutten av tenårene kjøres hjem. Kviknet til og oppfattes som i stand til å ta vare på seg selv.

06:02 -Hammerfest: Klage på feststøy fra en leilighet i sentrum. Vi er på stedet. Mann i midten av 20-årene gitt pålegg om å avslutte festen. Skulle etterkomme dette.

04:35 - Alta: Klage på feststøy fra en privatadresse på Saga. Disponent pålagt å avslutte festen. Skulle etterkomme dette.

04:20 - Alta: En liten brun, hvit og svart Papillon har stukket av fra sin eier i Ekornsvingen i Alta. 02800.

04:17 - Hesseng: Melding om kjøretøy som har kjørt utfor veien. Ukjent om det er personskade. Vi er på tur til stedet.

Politiet kunne litt senere melde om at de var ankommet stedet. - Glatt på veien. Ingen mistanke om ruspåvirkning. Bilen fjernes av bilberging. En passasjer klaget i ettertid over smerter i nakke. Ble med ambulanse inn til Kirkenes sykehus.

03:41 - Kirkenes: Mann i midten av 30-årene innbringes og settes i drukkenskapsarrest. Påtruffet i sentrum, beruset og ikke i stand til å ta vare på seg selv.

03:29 - Vadsø: Vi er i kontakt med flere personer etter at det har vært en slåsskamp i sentrumsområdet. To personer skal være slått av en gjerningsmann. Vi har personalia på samtlige og oppretter sak. Ingen alvorlig personskade.

03:22 - Kirkenes: vi er i sentrum etter melding om at en person skal være slått til. En person har muligens pådratt seg brudd i nesa. Vi vet ikke hvem gjerningsperson er. Fornærmede blir med ambulanse til legevakta for undersøkelse.

03:21 - Eiby: Melding om lastebil som står i brann. Brannvesenet driver nå etterslukking. Det er en dyretransport som har tatt fyr. To personer lå og sov i bilen da den begynte å brenne. Ingen skade på dyr eller mennesker.

02:44 - Nesseby: Vi har gjennomført promillekontroll. 10 kontrollerte, ingen overtredelser.

02:23 - Alta: Klager på feststøy fra en privatadresse i Bossekop. Vi undersøker saken ved anledning.

02:16 - Alta: vi rykker ut til et utested i sentrum. Melding om en kranglete gjest.

02:09 - Kirkenes: melding om slagsmål utenfor et utested i sentrum. Vi er på stedet. Mann i midten av 20-årene innbringes. Klarte ikke å oppføre seg da politiet kom til stedet.

01:41 -Hammerfest: Mann i begynnelsen av 30-årene bortvist fra sentrum etter å ha vært i klammeri med ei dørvakt. Ytterligere to menn bortvist fra sentrum i forbindelse med samme hendelse. Vi oppretter straffesak.

Litt senere kom de to mennene tilbake til sentrumsområdet.

- Disse blir anmeldt for ikke å etterkomme politiets pålegg.

01:35 - Kautokeino: Klager på snøscooterkjøring i nærheten av Esso. Vi er i området og undersøker.

Like etterpå oppdaget etaten to scootere ved Esso.

– Disse stakk av da de så politiet. Ingen av førerne brukte hjelm.

01:13 - Alta: Vi har gjennomført promillekontroll i sentrum. 10 kontrollerte, ingen overtredelser.

00:59 - Hammerfest: Vi er på vei til et utested etter at dørvakter har stanset en person de mistenker benytter falsk legitimasjon. Mann i slutten av tenårene bortvist fra sentrum. Forholdet anmeldes.

00:25 - Alta: Vi har avskiltet en bil på E6 på grunn av manglende trafikkforsikring.

00:23Kronstad, Alta: En innringer har i dag oppdaget at bilen hans har blitt påført skader i form av riper i lakken. Tips 02800. Forholdet anmeldes.

Slo og spyttet på politiet

Også i Nordland har politiet vært i aksjon.

07:23 - Ørnes: Politi og ambulanse til adr etter at en etterpå fest har tatt av. Skal ha blitt utøvd vold.

04:53 - Bodø/Reinslettveien: Vi er på privat adresse og avslutter en fest som har plaget naboer med høy musikk.

03:13 - Bodø: Mann i 40 årene bortvist fra sentrum etter å ha vært i klammeri med vakter på utested.

03:00 - Mosjøen: UP har gjennomført promillekontroll i sentrum av Mosjøen. En person blåste over lovlig verdi. Fremstilles for bevissikring.

02:55 - Bodø: Gjest på utested har slått seg vrang. Vakter holder på han. Patrulje til stedet.

Litt senere kunne etaten opplyse at gjesten ble innbragt i arresten.

02:51 - Brønnøysund: Melding om slåssing på utested. Patrulje til stedet.

01:58 - Mo i Rana: Kvinne utagerte i resepsjon på hotell. Politipatruljen som kom til stedet, ble både slått og spyttet på. Kjørt til arrest, sak opprettes.

01:07 - Sandnessjøen: Promillekontroll gjennomført. 35 kontrollerte bilførere, 1 bilfører anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

00:23 - Mo i Rana: Vi er på Onkel Oskar, en person skal ha blitt slått til. Vi har har kontroll på mistenkte. Fornærmede har kuttskade i ansiktet og får behandling av helsepersonell.

Litt senere hadde politiet pågrepet en mann for ugjerningen.

– Fornærmede er kjørt til sykehus av ambulanse for behandling.