Dette skjedde mens du sov i natt

Skadet etter påkjørsel.

Politiet har hatt nok å henge fingrene i natt til lørdag. 

nyheter

Følgende hendelser har funnet sted natt til lørdag.

07:37 lørdag morgen rykket Troms politidistrikt ut til E8 ved Hundbergan i Tromsø kommune.

– Fotgjenger påkjørt av bil. Fotgjengeren er skadet, behandles av ambulanse. Politiet gjør undersøkelser på stedet, skriver etaten klokken 07.55.

06.55: Natt til lørdag forløp forholdsvis rolig i Troms politidistrikt. Totalt 5 stk innbrakt til politiet for ikke å ha oppført seg i beruset tilstand, ikke meldt om noen alvorlige hendelser, skriver Troms politidistrikt.

Boligbrann

I Finnmark har politiet hatt en del å henge fingrene i. Etaten har meldt om følgende hendelser.

07.49 - Gamvik: En mann i slutten av 40 årene er mistenkt for promillekjøring. Fremstilles for blodprøve ved legevakta. Sak opprettes.

04:43 - Alta: melding om boligbrann i Tollevika. Nødetatene har rykket ut. Vi har kontroll på beboer.

20 minutter senere meldte politiet at brannvesenet hadde kontroll på situasjonen. Etaten meldte at brannen var slokket. Restverdiredning sørger for utlufting.

- Vi etterforsker saken og oppretter sak.

03:35 - Alta: vi er på vei til et av byens hoteller etter melding om temperamentsfulle gjester. Når politiet ankom hadde imidlertid situasjonen løst seg.

03:11 - Kirkenes: vi er på vei til en privatadresse utenfor sentrumssonen. En kvinne har tatt seg inn i en garasje og fremstår som beruset og utagerende mot huseier.

Klokken 03.35 hadde politiet ankommet stedet.

– Vi er i kontakt med en kvinne i begynnelsen av 30-årene. Hun er godt beruset men har ikke brutt seg inn. Fraktes hjem til egen bopel.

03:03 - Kautokeino: En bil har kjørt utfor veien. Vi er på stedet. Skal ikke være personskade. Fører, en mann i 40-årene fremstår som beruset og fremstilles blodprøvetaking.

02.35 - Alta: Melding om høy musikk fra en privatadresse i Bossekop. Vi er på stedet som er i ferd med og tømmes for festdeltakere.

01.30: Kjøllefjord: mann i midten av 30-årene mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Fremstilt for blodprøvetaking. Førerkort beslaglagt.

Taxikunder lagde problemer

Også i Nordland har politiet hatt nok å gjøre.

03:15 - Bodø: Mann i 30 årene tatt for urinering midt i sentrum. Sak opprettes da sentrumsgatene ikke er offentlige toaletter.

02:58 - Kabelvåg: Taxisjåfør har problemer med en overstadig beruset passasjerer. Patrulje tar hånd om passasjeren og sørger for at han kommer seg trygt hjem.

02:47 - Bodø: Slagsmål utenfor et utested i sentrum. Patrulje på stedet.

Slagsmålet var imidlertid over når politiet kom frem.

02:44 - Bodø: Bråk og skadeverk på et hotell i byen. En person skal ha blitt slått til. Skal også ha blitt slått/ sparket hull i en vegg. Sak opprettes av patruljen.

02:23 - Sortland: Melding om en jente som var uønsket på en privat adresse. Patrulje kjørt jenta bort fra stedet.

01:15 - Værøy: Gjennomført promillekontroll. 7 bilførere kontrollert, ingen overtredelser

00:34 - Kabelvåg: Patrulje kommet over en mann i 40 årene, som ikke var i stand til å ta vare på seg selv på grunn av beruselse. Settes i arrest.