Dette skjedde i natt mens du sov

Politiet rapporterer om én hendelse i Troms i natt.
nyheter

00.18: En mann i 30-årene er innbrakt og satt i arrest etter å ha øvd vold mot flere personer på et utested i Tromsø. Mannen anmeldes også for vold mot politiet. Det melder Troms politidistrikt.

02.37: En juletreselger kom over to personer som forsøkte å stjele juletre i Seljord sentrum i Telemark. "Stakk fra stedet i en grønn golf. "De får nok ikke besøk av "Nissen" i år, men kanskje politiet kommer på besøk", skriver politiet i Telemark på Twitter.

02.46: En bilist i Skien ble iakttatt da han "snek" for å unngå å betale bompenger. "Kjørte på gang- og sykkelveg og løftet opp bommen", beskriver politiet i Telemark på Twitter.

03.16: Politiet er i området rundt Professor Birkelands vei i Oslo og leter etter en stjålet bil. "Fører av bilen hadde satt den fra seg da han skulle en liten tur på kjøkkenet til Pizza Baronen, når han kom ut var bilen borte", skriver politiet i Oslo på Twitter. Bilen var en Toyota Yaris som det står Pizza baronen langs siden på.

04.32: En mann i 50-årene er pågrepet på bopel i Øvre Eiker i Buskerud. Han hadde slått en nabo i hodet med hammer. Naboen ikke alvorlig skadet. "Motivet foreløpig ukjent", skriver politiet i Søndre Buskerud på Twitter.