Dette skjedde i natt mens du sov

Natta har brakt på litt av hvert i fylket — og litt lenger ut i verden.

En mann på Storsteinnes mistet førerkortet i natt på grunn av en nediset frontruta. Bildet er tatt av politiet, men i en annen anledning.   Foto: Politiet

nyheter

01.07: En mann i 50-årene fikk førerkortet beslaglagt da han kjørte bil med iset/ugjennomsiktig frontrute på Storsteinnes. Det melder Troms politidistrikt.

01.09: Politiet melder på Twitter om en mann i 20-årene som er anmeldt for å ha kjørt bil uten gyldig førerkort i Giæverbukta i Tromsø.

02.39: To menn i Harstad, begge i 20-årene, pågrepet i en bil. Troms politidistrikt melder at begge to var ruset på narkotika. Det ble tatt blodprøve og gjort beslag i førerkort.

02.41: En beruset mann i 40-årene ble funnet liggende på et fortau i Tromsø. Troms politidistrikt melder at de egentlig skulle kjøre han hjem, men at han i stedet ble innsatt i arrest da han fyrte seg såpass opp.

05.58: En mann, som natt til onsdag angrep en annen mann med kniv, ble pågrepet etter en politijakt i Kautokeino. Mannen i slutten av 40-årene ble pågrepet i en enebolig etter at han stakk fra stedet der han skal ha angrepet en annen mann. Det melder NRK.

06.14: I Guatemala døde fem personer i forbindelse med juletrepynting. Årsaken var at de kom borti en strømførende ledning. Det melder NTB.