Etterlyser valgløfte om skuterløyper

Mange oppfatta det som et tydelig valgløfte da Justisministeren sa han ville fremme lovendringsforslag i forhold til å gjøre det enklere å opprette snøskuterløyper for rekreasjonskjøring.

VALGLØFTE Justisminister Per Willy Trudvang Amundsen skulle komme med et lovendringsforslag så snart nytt storting var på plass i høst. Men lite tyder nå på at et vedtak kommer i løpet av dette året.  Foto: Privat

«Men jeg tenker å fremme et nytt lovforslag så snart et nytt storting er på plass.»

Per Willy Trudvang Amundsen
nyheter

Det var 13. april i år at justisminister og den gangen førstekandidat i Troms, Per Willy Trudvang Amundsen (Frp) gikk ut i Folkebladet med at han skulle sørge for at det ble et mer liberalt og forenkla lovverk for etablering av snøskuterløyper.

Så snart Stortinget er på plass

– Det er ikke mulig å få til en lovendring nå. Da måtte vi hatt et ferdig forslag 21. april. Men jeg tenker å fremme et nytt lovforslag så snart et nytt storting er på plass. Jeg mener vi skal klare å nå neste sesong på denne måten, sa Trudvang Amundsen i april i år.