Dette skjedde i natt mens du sov

Flammer i Manndalen og et utdrag fra hva natta har brakt med seg av hendelser rundt om i kongeriket.
nyheter

23.42: I Trondheim blir en politipatrulje nesten påkjørt av en bilist som kjører imot kjøreretninga. Politiet i Trøndelag melder at fører er kjørt i arrest for prøvetaking, og viser seg å være påvirket av narkotika. Vedkommende blir anmeldt.

00.20: Troms politidistrikt melder på Twitter om store flammer ved Storvollen i Manndalen. "Usikkert hva som brenner. Nødetatene på tur til stedet", het det i Twitter-meldinga. Klokken 00.29 oppdateres meldinga. "Det viste seg å være noen som hadde satt fyr på bygningsavfall i forbindelse med riving av et gammelt hus", opplyser politiet, som legger til at saken følges opp tirsdag.

00.22: På Strandkaien i Bergen har en mann gått til angrep på to damer som jobber på en restaurant i området. Han har også slått til en person som meldte forholdet til politiet. Mannen, som er 33 år gammel, er pågrepet og satt i arrest. Det melder Vest politidistrikt på Twitter.

03.28: Politiet i Oslo melder på Twitter om en parkert politibil som står i full brann. "I starten hellet vi til at dette kunne være teknisk feil, men funn på stedet tyder nå på at brannen kan være påsatt", skriver i en oppdatert melding få minutter senere. Det er funnet en tom bensinkanne i nærheten av politibilen, som står parkert i Youngs gate.

03.50: En beruset mann i Mo i Rana kommer sint og aggressiv hjem fra fest, og går til angrep på sin bror. Mannen ble tatt hånd om av politiet. Det melder politiet i Nordland på Twitter. I en oppdatert melding klokken 06.10 opplyses det at politiet fant en mindre mengde narkotika da mannen skulle settes inn i bilen. Forholdet er anmeldt.

04.20: Et garasjeanlegg på Spydeberg er totalskadd i brann. Det opplyser politiet i Follo på Twitter. Brannårsaken er ukjent.