Pass på, til kvelden blir det uggent vær

Reale mengder nedbør og vind skal regjere på Finnsnes mandag kveld. Både for yttersida og innlandet ser værmeldinga litt greiere ut.

Alt samlet på ett sted: Klikk her for vår fra dag til dag-tjeneste (Lokalvær, skredvarsel, sola, flo/fjære m.m.)

nyheter

Midt på dagen melder Yr.no om nokså fredelige forhold for Finnsnes sin del, med null grader, lett bris og minimale mengder med nedbør. Ut på kvelden endrer det seg. Fra klokken 18.00 og til 24.00 meldes det om 5,1 til 15,9 millimeter nedbør, som skal komme ned i form av både regn og snø — ikke hyggelige forhold, med andre ord. Samtidig skal det blåse frisk bris med ni meter i sekundet fra sørvest.

På Bardufoss meldes det om litt mer stabile forhold, men heller ikke der slipper man unna nedbør. Her melder Yr.no om mellom 4,1 til 9,7 millimeter nedbør i løpet av døgnets siste seks timer, også her i form av både regn og snø. For Indre Troms meldes det for øvrig for øyeblikket om moderat snøskredfare.

I Senjahopen meldes det også om nedbør, fra 3,2 til 8,7 millimeter fra 18.00 til 14.00. Ifølge værmeldinga skal nedbøren her komme i form av snø. Også her blir det frisk bris fra sørvest.