Dette skjedde mens du sov

Politiet i nord har hatt nok å henge fingrene i fredag kveld og natt til lørdag.

Arkivfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

nyheter

Her er en oppsummering av politiets logger i Troms og Nordland:

Brann i lavvo: Klokka 00.47 meldte politiet om brann i en lavvo på Breivikeidet. Det skal ikke ha vært folk i lavvoen. Politiet og brannvesenet rykket ut til stedet.

Tilløp til slagsmål: Flere personer ble bortvist etter ordensforstyrrelser og tilløp til slagsmål i Tromsø sentrum natt til lørdag. Det meldte Troms politidistrikt klokka 04.17.

Ruspåvirket kjøring: UP stanset seint fredag kveld en mann i 20-årene ved Alstad i Bodø. Mannen er mistenkt for ruspåvirket kjøring og bruk av narkotika. Han ble avhørt og det ble tatt blodprøve. Førerkortet ble beslaglagt og sak opprettet. Politiet i Nordland meldte om hendelsen klokka 23.47.

Kjørte i høy hastighet: To biler kjørte uten lys og med høy hastighet i Dverberg i Vesterålen. De skapte flere farlige situasjoner. Begge førerne ble anmeldt og fratatt førerkort, meldte politiet i Nordland klokka 02.00.

Uten gyldig førerkort: Klokka 23.05 stoppet UP en bil i Narvik der fører ikke hadde gyldig førerkort.

Vold mot samboer: Klokka 23.21 pågrep politiet en mann i Mo i Rana for å ha utøvd vold mot sin samboer. Saken etterforskes.

Kjørte i lyktestolpe: Klokka 23.37 kjørte n bil i en lyktestolpe i Bodø. Føreren kom uskadd fra det, men var påvirket av alkohol. Saken er anmeldt og førerkortet tatt i beslag, meldte politiet klokka 02.09.

Slåssing på utested: Klokka 0054 var en ung mann involvert i slåssing på et utested i Bodø. Politiet dro til stedet og ga pålegg til mannen om å dra hjem.

Slåssing på utested II: En gjest på et utested i Mo i Rana begynte ved 01-tida natt til lørdag å slåss med flere andre. Vedkommende nektet å forlate. Politiet dro til stedet og ga mannen pålegg om å forlate.

Full mann: En mann i 60-årene i Bodø som hadde vært på fest ble forsøkt kjørt hjem av taxi. Politiet måtte imidlertid overta da han ikke kunne gjøre rede for seg etter et vel fuktig lag. Han ble overtatt av helsevesenet. Politiet i Nordland meldte om hendelsen klokka 03.23.

Gikk seg bort: En mann på tur hjem fra en fest i Mo i Rana valgte å ta en snarvei. Det endte med at han gikk seg bort. Han var sliten og kald da han ringte til politiet og ba om hjelp. Mannen ble lokalisert ved hjelp av telefon og blålys. Han ble kjørt hjem, melder politiet klokka 04.52.

Sov i hotellresepsjon: En mann ble ved 07-tida innbragt til politiet i Bodø fra en hotellresepsjon. Der hadde mannen lagt seg til å sove. Mannen kunne ikke gjøre rede for seg, og ble satt i arrest.