- Vi hadde styremøte mandag denne uken, og har satt i gang prosessen med å rekruttere ny reiselivssjef, bekreftet styreleder i Visit Senja region SA, Tom Rune Eliseussen.

Fredag i forrige uke ble nåværende reiselivssjef i Visit Senja, Line Miriam Sandberg, utnevnt til statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet. Hun flytter ned til Oslo og har sagt opp sin stilling som reiselivssjef. Hun tiltrer rollen som statssekretær allerede 10. november.

Lyser ut fast stilling

- Vi vil sette søknadsfristen til månedsskiftet november/desember regner vi med, sier Eliseussen.

Visit Senja har vært i en oppstartsfase og går nå over i driftsfasen.

-Vil ha den beste

- Vi leter etter den beste reiselivssjefen som er å finne, smiler Eliseussen.

Det er i dag 50 bedrifter som er medlemmer i Visit Senja.

- Personen skal bygge videre og utvikle reiselivet i regionen og bistå aktører og reiselivsselskapene i arbeidet de gjør til daglig. Personen skal jobbe med aktiviteter for bedriftene og hjelpe dem med kurs, faglig påfyll og mye annet, fortsetter han.

Vil ha mange søkere

De håper på mange søkere.

- Vi vil oppfordre alle som ser sitt potensiale i en slik stilling til å ta kontakt med oss. Vi ønsker oss flest mulig kandidater, sier Eliseussen.

Han tror ikke det blir noe problem å finne en god reiselivssjef.

- Vi har allerede fått henvendelser fra folk som er interessert, røper Eliseussen.

Siden Sandberg fratrer allerede 10. november haster det med å få på plass en midlertidig løsning.

- Vi jobber med å få på plass en kortsiktig løsning fram til vi får ansatt ny reiselivssjef, for det kan ta alt fraèn måned til fire måneder før vi har på plass den nye reiselivssjefen, sier Eliseussen.