Gjør butikken om til Obs Bygg

Skal komme kundene til gode.

I 2016 åpnet ordfører Nils Ole Foshaug Extra Bygg Andslimoen. Nå skifter butikken navt og konsept til Obs Bygg.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Coop har besluttet å gjøre om de 18 Extra Bygg-butikkene i Norge til Obs Bygg. Obs Bygg vil dermed ha 48 butikker fordelt over hele landet, skriver Coop i en pressemelding.

- Obs Bygg har hatt en eventyrlig vekst og er landets største byggevarekjede i privatmarkedet. En økt satsing gjennom omprofilering av Extra Bygg på Andslimoen vil komme kundene til gode, gjennom at forutsetningene for videre vekst blir enda bedre, sier Kjell Olav Pettersen, administrerende direktør i Coop Nord SA, i pressemeldingen.

Det skal også satser hardere fra kjeden på netthandel.

- Samtidig vil det gi enda bedre forutsetninger for å lykkes i den offensive satsingen Obs Bygg har på netthandel. Det er noe kundene setter stadig større pris på, og innebærer at man kan både planlegge og kjøpe inn til det neste byggeprosjektet fra sofaen hjemme. 

Butikken vil bli omprofilert første halvår 2018.

Kjell Olav Pettersen legger til at Coop Nord satser på å etablere flere store byggevareforretninger. Allerede i slutten av 2018 vil en ny Obs Bygg åpne i Narvik.