– De tror samferdsel bare handler om vei

Cecilie Myrseth (Ap) er kritisk til regjeringens forslag til statsbudsjett for 2018.

KRITISK: Cecilie Myrseth (Ap) er kritisk til regjeringens forslag til statsbudsjett for 2018.  Foto: Privat

nyheter

Reaksjonene på regjeringens forslag til budsjett har ikke latt vente på seg. Stortingsrepresentant fra Troms, Cecilie Myrseth (Ap), skriver i en epost til Folkebladet at regjeringspartiene har misforstått samferdselsbegrepet.

- Høyre og FrP tror samferdsel bare handler om vei. Men havner og bredbånd trenger også et løft. Det mangler helt, tvert imot vil regjeringa bruke mindre penger på dette til neste år.  Ap kommer til å ha et klart alternativ, med flere lærere, bedre kommuneøkonomi og faktisk satse på viktig infrastruktur i distriktene, som havn og bredbånd, sier hun.

Myrseth mener også at fylket sviktes på utdanning og helse- og omsorg.

- Det blir ikke flere lærere eller bedre omsorg i Troms-kommunene med dette budsjettet. Hele 22 av 24 av kommunene våre får mindre vekst enn resten av landet.