Satser på eiendom på hjemmebane

Etter fem år i Tromsø sikter entreprenørfirmaet Anders-Andre, fra Husøy, på eiendommer og boligsalg i Midt-Troms. Nå bygger de fire leiligheter på Silsand.

BYGGER: På dette taket kommer det til neste år fire nye leiligheter som Husøy-bedriften skal bygge for salg.  Foto: Carina Hansen

Vi er i den spede begynnelse

nyheter

Fra toppen av det gamle posthuset på Silsand, som nå huser Bakeri Nostalgi og Sweet memories studio, skal firmaet ved årsskifte gå i gang med å bygge fire nye leiligheter. Det blir det andre prosjektet familiebedriften fra Husøy starter med i denne regionen.

– Vi jobber for det meste i Tromsø, da vi har hovedkontor der. Men i sommer fikk vi ferdigstilt et hus i Trollvika som vi selger, og over nyåret skal vi i gang med å bygge fire leiligheter i Silsand sentrum. Så du kan si vi har så vidt begynt å bygge i hjemlige trakter, forteller styreleder og medeier Anders Pettersen til Folkebladet.