Tiltalt for massive ødeleggelser

Mann fra Midt-Troms skal ha ramponert institusjonsboligen sin. I tillegg er han tiltalt for trusler og personforfølgelse.

Ramponering: Mannen fra Midt-Troms skal ha utført voldsomme ødeleggelser på institusjonen han bodde i. Foto: Stian André Lund  Foto: Stian Andre Lund

nyheter

Tiltalebeslutninga beskriver voldsomme ødeleggelser, som skal ha funnet sted på institusjonen hvor mannen oppholdt seg. Hærverket startet i mars i år, der mannen først skal ha revet kontrollpanelet av en vaskemaskin, rev ned en glassvegg fra dusjkabinettet, slo i stykker en støvsuger, skjærte opp trekket på en sofa, slo i stykker møbler og knuste servise.

De påfølgende dagene skal ramponeringa ha fortsatt, der mannen blant annet skal ha revet ned listverk og slått hull i veggen på sin tildelte leilighet. Han skal også ha knust flere skap, samt kastet komfyr, kjøleskap og vaskemaskin ut. Mannen skal også ha revet ned veggplater, samt kastet en varmeovn gjennom et vindu slik at det knuste.