Tar et nytt tak for kreftsaken

Håper på å slå rekorden fra i fjor.

Etter fjorårets aksjon fikk Ole Alexander Opdalshei i Kreftforeningen overrakt en sjekk på over 4,6 millioner kroner av Circle K, her representert ved Geir Hofgaard fra Circle K Mosseporten.   Foto: Henning Hammer Torp/Circle K

nyheter

I fjor vasket bileiere i Troms inn 200.150 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Nå er aksjonen igjen i gang på Circle K-stasjonene i fylket, også på Finnsnes.

I hele oktober samler Cirkle K-stasjoner i Troms inn penger til aksjonen gjennom bilvasking, kommer det frem i en pressemelding fra kjeden.

I fjor samlet Finnsnes-stasjonen inn 17.350 kroner, og var med det fjerde beste stasjon i fylket. Cirkle K Breivika i Troms samlet inn mest, både i fylket og i landet, med 88.250 kroner.

– Dette er en viktig aksjon. Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og vi opplever at kampanjen blir svært godt mottatt av kundene og stasjonsdriverne våre. Det er mye rosa kreativitet og engasjement på Circle K-stasjonene i oktober, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K, i pressemeldingen.

Dette er 6. året på rad Cirkle K er med og bidrar til aksjonen. Totalt har det kommet inn 14 millioner kroner gjennom deres innsamling til Rosa Sløyfe-aksjonen.

Pengene som kommer inn fra årets Rosa Sløyfe-aksjon skal gå til forskning på senskader etter brystkreftbehandling.